22.11.2011. / 13:56

Autor: Totalsport

Mertesacker: Želimo tri boda i prvo mjesto u skupini

- Veoma je važno da slavimo protiv Borussije. Imamo veliku želju pokazati na domaćem terenu za što smo sve sposobni - rekao je Nijemac

Per MertesackerPer MertesackerObrambeni nogometaš engleskog nogometnog kluba Arsenal, Nijemac Per Mertesacker, nagovijestio je pohod "topnika" na sva tri boda u susretu 5. kola skupine F Lige prvaka protiv dortmundske Borussije.

Prva utakmica u Njemačkoj između ova dva kluba završila je neodlučenim rezultatom (1-1), ali ovoga puta Mertesacker vjeruje da će Arsenal uzeti puni plijen na svom Emiratesu.

- Veoma je važno da slavimo protiv Borussije. Imamo veliku želju pokazati na domaćem terenu za što smo sve sposobni. Ali prije svega želimo osigurati jedinicu u skupini - rekao je Nijemac.

- Razina nogometa u Ligi prvaka je iznimno visoka, stoga poštujemo svaku momčad pa tako i Borussiju Dortmund. Njima očajnički trebaju bodovi, tako da će to biti jedna vrlo zanimljiva i intenzivna utakmica - zaključio je Nijemac u redovima engleske momčadi.

Arsenal je trenutno vodeća momčad skupine s osam bodova iz četiri susreta. Slijedi francuski Olympique Marseille sa sedam bodova, pa Borussia s četiri i naposljetku grčki Olympiakos s tri osvojena boda iz četiri kola.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika