24.11.2011. / 14:49

Autor: Totalsport

Borussia Dortmund bez Bendera do kraja godine

Bender je zaradio frakturu čeljusti u sudaru sa Arsenalovim braničem Thomasom Vermaelenom, te je bio primoran nakon 25 minuta igre na Emiratesu, u sklopu 5. kola Lige prvaka, napustiti travnjak

Sven Bender (Wikipedia)Sven Bender (Wikipedia)Vezni nogometaš njemačkog prvaka Borussije Dortmund, Sven Bender, morat će izbivati s terena do kraja godine zbog loma čeljusti i oštećenja srednjih križnih ligamenata koljena.

Bender je zaradio frakturu čeljusti u sudaru sa Arsenalovim braničem Thomasom Vermaelenom, te je bio primoran nakon 25 minuta igre na Emiratesu, u sklopu 5. kola Lige prvaka, napustiti travnjak. Njemački prvak je na svojoj službenoj internetskoj stranici objavio vijest da je Bender već podvrgnut operaciji zbog dvostrukog prijeloma čeljusti i da je za njega ova kalendarska godina, što se nogometa tiče, završena.

Njemački Bild prenosi da je uz frakturu čeljusti Bender zaradio i oštećenje srednjih križnih ligamenata koljena. Arsenal je slavio s 2-1 u toj utakmici i time osigurao prvu poziciju u skupini.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika