25.11.2011. / 14:59

Autor: Totalsport

Manchester United bez Andersona do veljače

Otišao je specijalistu koji ga je prije operirao u Portugalu. Nismo to očekivali i težak je to udarac za nas - komentirao je menadžer aktualnog engleskog prvaka Alex Ferguson

Anderson Luis de Abreu Oliveira Anderson Luis de Abreu Oliveira Ozljeda koljena udaljit će brazilskog 23-godišnjeg veznog nogometaša Manchester Uniteda Andersona Luisa de Abreua Oliveiru od natjecateljskog ritma do veljače sljedeće godine.

- Anderson neće biti spreman do veljače. Otišao je specijalistu koji ga je prije operirao u Portugalu. Nismo to očekivali i težak je to udarac za nas - komentirao je menadžer aktualnog engleskog prvaka Alex Ferguson.

Posljednju utakmicu Brazilac je za United odigrao 2. studenog protiv Otelul Galatija, a ove je sezone skupio osam premierligaških i tri nastupa u Ligi prvaka.

Kako je već od ranije zbog ozljede gležnja izvan travnjaka (do Božića, op.a.) i Tom Cleverley, Ferguson je ostao bez dvojca kojeg je vidio kao prvi izbor centralnih veznjaka uoči sezone.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika