17.11.2011. / 17:49

Autor: Ela Radić

Bradley Cooper je najskesi muškarac prema mišljenju magazina People

"Mislim da je cool da momak koji ne izgleda kao model može dobiti ovakvu titulu. Ja mislim da ja izgledam prosječno. Ponekad znam biti zgodan ali ponekad zaista izgledam očajno", objasnio je glumac

I ove je godine, već tradicionalno, američki magazin People obajvio svoju listu najpoželjnijih muškaraca tekuće godine. Na iznenađenje pa čak i razočarenje mnogih, na prvo je mjesto dospio glumac Bradley Cooper, zvijezda filmskog serijala "Mamurluk" . 36-godišnji glumac o kojem se ipak više pisalo zbog njegovog privatnog života, točnije zbog veza s glumicama Cameron Diaz, Renee Zellweger i Jennifer Lopez komentirao je kako mu je drago što je proglašen najpoželjnijim, ali ne zato jer se takvim i smatra već upravo suprotno:

"Mislim da je cool da momak koji ne izgleda kao model može dobiti ovakvu titulu. Ja mislim da ja izgledam prosječno. Ponekad znam biti zgodan ali ponekad zaista izgledam očajno", objasnio je glumac. Otkrio je i da, kad je doznao da je dobio titulu najseksi muškarca, prvo pomislio na - mamu: "Moja će mama biti jako sretna zbog ovoga". Glumac se osvrnuo i na napise da je u vezi s Jennifer Lopez: "Ja sam solo. No, kad se bavite ovom poslom a nemate ozbiljnu vezu odmah vas proglase zavodnikom. Ja sebe uopće ne vidim tako", zaključio je.

Inače, na Peoplevom popisu još su se našli i Liam Hemsworth, Idris Elba, Justin Theroux (pretpostavlja se da je na popisu jer je u vezi s Jennifer Aniston), Chris Evans, Tim McGraw, Josh Charles, Joel McHale, Jason Momoa, Ryan Gosling, Alec Baldwin i Dylan McDermott. Zanimljivo je da na popisu nema Jona Hamma, Gerarda Butlera, Brada Pitta, Georgea Clooneya ni Matta Damona koji su do sada bili prglašavani najpoželjnijima.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika