26.11.2011. / 13:14

Autor: Totalsport

Villas-Boas: Ako Hiddnik dođe, ja odlazim!

Ime nizozemskog stručnjaka Guusa Hiddinka sve se češće čuje prostorijama londonskog kluba, a na pitanje novinara smatra li da bi mu dobrodošla pomoć iskusnijeg kolege Villas-Boas ostao je iznenađen

Villas-BoasVillas-BoasMenadžer londonskog nogometnog kluba Chelsea, Andre-Villas Boas, našao se na meti kritika britanskih medija zbog loših rezultata momčadi...

Ime nizozemskog stručnjaka Guusa Hiddinka sve se češće čuje prostorijama londonskog kluba, a na pitanje novinara smatra li da bi mu dobrodošla pomoć iskusnijeg kolege Villas-Boas ostao je iznenađen.

- Kako to mislite?

Kada mu je novinar objasnio o čemu i kome se radi Portugalac se vidno uznemirio.

- Ne pristajem na to. Probleme rješavam sa svojom grupom ljudi i svojim igračima. Tako je bilo dosada i tako će biti dokle god budem menadžer. Vjerujem u ono što radim i vjerujem u svoje igrače - rekao je Villas-Boas čija je momčad poražena četiri puta u posljednjih sedam utakmica.

Villas-Boas je priznao da mu je nakon tek 12 odigranih utakmica u Premiershipu menadžerska stolica u opasnosti.

- Rezultati u nogometu su ključ menadžerovog ostanka na klupi i to mi ni najmanje ne smeta. Nisam ovdje došao da bih bio propali slučaj, došao sam kako bih uspio - veli Portugalac.

Villas-Boas je odbacio naklapanja da je ova velika uloga menadžera Chelseaja ipak došla malo prerano za njega s obzirom da su mu tek 34 godine.

- Nikako. Ne slažem se s vama, a vjerujete mi, ne bi se ni klub složio - kratko je komentirao Portugalac koji je nakon toga otkrio da Roman Abramović i dalje ima puno povjerenje u njegove sposobnosti.

- Razgovarali smo i on još uvijek vjeruje u mene. I ne, nije mi postavio nikakav datum do kojeg bi momčad trebala "proigrati".Svi želimo izaći iz trenutne situacije, a uostalom serija negativnih rezultata nije ništa novo u nogometu. Sada nam predstoje tri utakmice u tjedan dana i to je prilika da okrenemo stvari u svoju korist - veli Portugalac.

Britanski su ga novinari, takvi kakvi jesu, nakon toga bocnuli pitanjem odnosno komentarom bivšeg člana momčadi Michaela Ballacka da njegovim momcima nedostaje mentalne snage.

- Ballack je oduvijek bio tvrdoglac. On ima pravo na svoje mišljenje, ali ja se u potpunosti ne slažem s njim. On više ne živi u ovoj svlačionici, a kada je i živio nije riješio probleme koje je imao. Morao bi napraviti analizu svog bivanja ovdje i onda ponuditi neke zaključke - oštar je bio Portugalac koji je također odbacio nagađanja da je došlo do razdora u svlačionici kako su se raspisali svi svjetski mediji.

- Imali smo sastanak s igračima i nema nikakvih problema. Nije bilo animoziteta, ružnih riječi ili uvreda. Kao ni kritika ili sumnji u ono što radimo. Nema nikakvih klanova ni ičega sličnog. Postoji samo respekt i profesionalizam - zaključio je Villas-Boas.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika