29.11.2011. / 12:31

Autor: Totalsport

Guardiola: Moramo se popraviti, inače ostajemo bez naslova

Borit ćemo se žestoko do kraja ove sezone. Ne znam hoće li to biti dovoljno za osvajanje naslova, ali znam da ćemo dati sve od sebe - rekao je Guardiola

Pepe GuardiolaPepe GuardiolaPep Guardiola, trener nogometaša Barcelone, branitelja naslova prvaka Španjolske, priznao je da u ovome trenutku Real Madrid igra bolji nogomet od njegove ekipe.

Nakon subotnjeg poraza u gostima kod Getafea 1-0, Barcelona zaostaje za Real Madridom šest bodova nakon 13 odigranih rundi. Nije to dobra vijest za navijače katalonskog giganta, tim više jer se bliži ''clasico'', koji je na rasporedu 10. prosinca u Madridu.

Prije toga će Barcelona odihrati još dvije utakmice u prvenstvu, već u utorak protiv Rayo Vallecana u unaprijed zakazanom ogledu 17. kola, te nakon toga protiv Levantea, također kod kuće.

- Ne možete uvijek biti na vrhu. Istina je da po prvi puta kaskamo za jednom momčadi. To i nije čudno, ako znate da u Real Madridu imate glavnog rivala. Znamo da su oni vrlo snažna momčad od koje ćemo svejedno nastojati biti bolji. Morat ćemo se popraviti, inače nećemo moći do titule. Mi smo na dobroj razini igre, ali to trenutno nije dovoljno za prvo mjesto. Borit ćemo se žestoko do kraja ove sezone. Ne znam hoće li to biti dovoljno za osvajanje naslova, ali znam da ćemo dati sve od sebe - rekao je Guardiola.

Odbio je 40-godišnji stručnjak špekulacije o krizi.no, rekao je kako ne zna odgovor na pitanje zbog čega ove sezone njegova momčad na gostovanjima igra puno lošije nego na svom terenu.

- Ne bih rekao kako je ovo najdelikatniji trenutak otkad sam ja trener u klubu. Loši na gostovanjima? Ne postoji tu samo jedan faktor kojim bi se to moglo objasniti. Svaka gostujuća utakmica je teška. Niti na jednoj nismo igrali loše, svaki puta smo imali više prilika od naših suparnika - zaključio je Guardiola.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika