01.12.2011. / 16:43

Autor: Totalsport

Ronaldo prihvatio ulogu člana Organizacijskog odbora SP-a

Ronaldo će kao globalno slavna ličnost ambasadorski stati pred projekt koji je već doveden pod znak pitanja brojnim pomicanjima rokova izgradnje infrastrukture, kao i napadima za malverzacije kojima je izložen predsjednik Teixeira

Ronaldo Luis Nazario da LimaRonaldo Luis Nazario da LimaU četvrtak je bivši slavni brazilski nogometaš, 35-godišnji Ronaldo Luis Nazario da Lima, potvrdio da je prihvatio mjesto člana Organizacijskog odbora Svjetskog prvenstva koje Brazil organizira 2014. godine.

Na kraju je tako nekoć najbolji svjetski nogometaš ipak prihvatio ponudu predsjednika Brazilskoga nogometnog saveza (CBF), Ricarda Teixeire. Razlika je samo u tome što neće djelovati iz predsjedničke, kako su brazilski mediji najavljivali, već iz uloge člana Organizacijskog odbora i savjetnika.

Ronaldo će kao globalno slavna ličnost ambasadorski stati pred projekt koji je već doveden pod znak pitanja brojnim pomicanjima rokova izgradnje infrastrukture, kao i napadima za malverzacije kojima je izložen predsjednik Teixeira.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika