02.12.2011. / 10:36

Autor: Totalsport

Roma zainteresirana za Čorluku, Fiorentina i Lazio za Kranjčara

Vedran Čorluka je priznao kako je spreman za odlazak s White Hart Lanea, nakon što ga je iz prvog sastava istisnuo Kyle Walker

Niko KranjčarNiko KranjčarLuka Modrić mogao bi nakon siječnja ostati jedini hrvatski nogometaš u redovima Tottenhama, kojeg bi u zimskom prijelaznom roku mogli napustiti Vedran Čorluka i Niko Kranjčar.

Vedran Čorluka je priznao kako je spreman za odlazak s White Hart Lanea, nakon što ga je iz prvog sastava istisnuo Kyle Walker. Zanimanje za Čorluku pokazuje Roma, piše Daily Mail, koja hrvatskog reprezentativca želi dovesti kao zamjenu za ozlijeđenog Argentinca Nicolasa Burdissa.

Situaciju oko Nike Kranjčara, u kojeg je menadžer ''pijetlova'' Harry Redknapp izgubio povjerenje nakon problema s ozljedama hrvatskog reprezentativca, prate talijanski prvoligaši Lazio i Fiorentina, prenosi Tribalfootball.com. Talijanki izvori tvrde da bi Kranjčar mogao napustiti Tottenham u siječnju uz odštetu od 7 milijuna funti.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika