05.12.2011. / 11:38

Autor: Totalsport

Cosmi umjesto Di Francesca

Duljina dogovorene suradnje nije poznata, ali Cosmijevu sudbinu ionako će odrediti rezultati

Serse CosmiSerse CosmiNakon manje od pet mjeseci provedenih na klupi Eusebio di Francesco (42) napustio je klupu talijanskog nogometnog prvoligaša Leccea. Uprava je odmah odredila i njegovog nasljednika, a riječ je o Serseu Cosmiju.

Trenutno posljednjeplasirani sastav talijanske Serie A zahvalio se putem priopćenja Di Francescu na njegovom trudu i službeno imenovao bivšeg trenera Udinesea, Brescije, Livorna i Palerma.

Duljina dogovorene suradnje nije poznata, ali Cosmijevu sudbinu ionako će odrediti rezultati. A 53-godišnji trener klub preuzima u teškom trenutku, dok na bodovnom kontu Leccea stoji tek osam bodova iz 13 utakmica i dok je "sigurna zona" udaljena šest bodova.

Di Francesco je postao tako sedma "trenerska žrtva" ove sezone u Seriji A nakon Roberta Donadonija, Massima Ficcadentija, Gian Piera Gasperinija, Pierpaola Bisolija, Marca Giampaola i Siniše Mihajlovića.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika