08.12.2011. / 16:20

Autor: Hina

Kajinu zbog prebrze vožnje prijeti kazna

Potpredsjedniku IDS-a Damiru Kajinu prijeti oduzimanje vozačke dozvole i novčana kazna od tri tisuće kuna jer ga je istarska policija 17. studenoga na cesti Barban-Hrboki zaustavila zbog prebrze vožnje.

Damir KajinDamir KajinPotpredsjedniku IDS-a Damiru Kajinu prijeti oduzimanje vozačke dozvole i novčana kazna od tri tisuće kuna jer ga je istarska policija 17. studenoga na cesti Barban-Hrboki zaustavila zbog prebrze vožnje.

Potvrdio je to danas Damir Kajin u izjavi za Hinu navodeći da se to zbilo oko podneva, te da mu je zbog prebrze vožnje uručeno rješenje u kojem se navodi da je na dionici gdje je dopuštena brzina od 50 kilometara na sat vozio brzinom od 102 kilometra na sat.

"Defitivno sam vozio brže od dozvoljene brzine, ali ne koliko mi je prikazano. Gotovo je nepojmljivo da sam već 21. studenoga dobio nalog o plaćanju kazne i oduzimanju dozvole", rekao je Kajin, dodajući kako mu je dva puta mjerena koncentracija alkohola u krvi koja je bila nula promila.

Po njegovim riječima, to je još jedan dokaz da HDZ "instrumentalizira policiju isključivo protiv oporbe". Pritom je dodao kako njega i članove njegove obitelji prometna policija u posljednje vrijeme često prati.

Ustvrdio je kako je "policija nakon njegova istupa na televiziji o političkim imenovanjima ministra Karamarka o cijelom tom događaju obavijestila medije", što su u Policijskoj upravi istarskoj opovrgnuli.

"Očito da ljude na vlasti policija vozi, dok nas policija voza", smatra Damir Kajin.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
26/12/06

capica, 08.12.11. 16:25

Platiti Damire, kao i mi ostali.


registracija
28/4/10

Zvonko, 08.12.11. 20:27

Ne samo da je brzo vozio nego i pod alkoholom!

Ovaj bi bio gladan da nije političar. Ovako se uvijek nađe netko još gluplji kome godi to đabalebaroško ribanje!


registracija
5/3/10

starimudrac, 09.12.11. 07:27

zvonko, glavno da je tvoj ministar bošnjaković sletio s ceste trezan! uz globu od 300kn.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika