14.12.2011. / 18:53

Autor: Nacional.hr

BBB podižu prijavu protiv čelnika Dinama

Kako su istaknuli, tim činom žele podržati tijela pravne države da i na taj način istraže višegodišnje kršenje različitih zakona "koje je počinilo rukovodstvo Dinama"

Hoće li prijave biti podignute protiv braće Mamić?Hoće li prijave biti podignute protiv braće Mamić?Klub navijača Dinama Bad Blue Boys najavili su da će sutra u Državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeti prijavu protiv čelnika nogometnog kluba Dinamo.

Kako su istaknuli, tim činom žele podržati tijela pravne države da i na taj način istraže višegodišnje kršenje različitih zakona "koje je počinilo rukovodstvo Dinama".

Podsjetimo, predstavnici navijača često su isticali nepravilnosti u vođenju kluba. Čak su nepozvani upali na konferenciju za novinare izvršnog direktora Zdravka Mamića i od njega tražili da se o nekim od tih optužbi izjasni, što je on odbio.

Vezane vijesti

Tko je rasturio Jadrankamen?

Tko je rasturio Jadrankamen?

Državno odvjetništvo odbacilo je tvrdnje da nije reagiralo na upozorenja o sumnjivom poslovanju i mogućim zlouporabama u Jadrankamenu, navodeći da… Više

Komentari

registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 14.12.11. 19:54

Načuditi se nemrem USKOKu,DORHu......što kriminalca i drogeraša Mamića davno nisu zatvorili.Jednostavna metoda, ispitati porijeklo imovine od 90-e do danas i svi padaju.


registracija
15/11/06

rimaz, 14.12.11. 20:07

Bez dokaza nema tužbe. Zar najveći dokaz nije imovina u neskladu sa prihodima. Najvećeg maga među mafijašima, Amerika je ulovila baš na tome, neplaćen porez. Evo i onaj sudac iz Osijeka. Nema što nema. Mamić isto tako. I ništa im ne možeš a oko njih se dimi već godinama. A dokazano je ono o dimu i vatri.


registracija
11/1/10

fluid, 14.12.11. 20:24

Treba li veći dokaz nego javno izrečena prijetnja Malešu pred tolikim kamerama i cjelokupnom javnošću ? Pa Mamiće je gotovo izrijekom zaprijetio Malešu kako će stradati zbog prokazivanja kriminalaca !Ili je poziv na linč ili je prikrivena prijetnja koju će sam Mamić organizirati kriminalnim podzemnim kanalima,kako bi Maleš platio svoju borbu za razbijanje kriminalne dobro organizirane skupine.I ništa !Nijedna služba zadužena za čitanje takvih poruka,nije uočila isti obrazac po kojemu je likvidiran Pukanić,Pokrovac i još poneki nepoćudnici kriminalnom miljeu!?To je tragično.Ako se sutra budu sablažnjavali nad mrtvim Malešom,ili samo pretučenim,bit će to još jedan igrokaz odgovornih koji imaju zadaću zaštite građana od kriminalaca.Koja će osoba biti odgovorna za propust?Koja organizacija ?Policija,DORH,USKOK ?Tko to radi u tim službama a da nije bio sposoban uočiti očiglednu prijetnju?Kasnije će biti pepela i okretanja glava od eventualnog slučaja Maleš,kao psi koji pojedu zabranjeno mlijeko.Kako odvartno i oportuno od državnih organa koji se smatraju profesionalcima i sposobnima.Jugoslavenska škola skupne neodgovornosti !


registracija
11/11/11

weraw, 14.12.11. 22:11

Nadam se da je došlo vrijeme za obračun (kako općenito u državi, tako i u nogometu). Ova zadnja presica je bila ne samo primitivna i sramotna (kao i inače), nego i opasna. Dakle, USKOK stiže u HNS, a Mamić na idućoj presici ide stepenicu gore i pokazuje još više sile i arogancije nego ikada. Znam da se od te spodobe može zaista svašta očekivati, ali svejedno je komentar o Malešu bio iznenađenje. Tome se čovjeku mora stati na kraj. Mi ne znamo u kojoj je fazi kazneni progon, ali pošto USKOK u zadnje vrijeme ima dosta posla, nadajmo se da se bave i ovim draguljima iz hrvatskog nogometa.


registracija
3/3/11

bljesak4, 14.12.11. 22:55

Poštovanje ''purgeri'' !!


registracija
22/3/11

vferari, 15.12.11. 09:22

Svi oni koji su glasali za novu vlast glasali su za izmseđu ostalo raščišavnje i stanja u sportu,svi oni koji nisu glasali su ti kao što je Mamić i kompanija.Novi ministar sporta je osoba koja je alergična na mito i korupciju,pa prema tome jako brzo dolaze svejetliji dani za nogomet i općenito sport.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika