15.12.2011. / 11:56

Autor: Hina

Travolta u Sarajevu radi snimanja filma

Nakon dolaska ispred hotela Europa u središtu Sarajeva okupljenim novinarima je samo rekao da je "u Sarajevu zbog filma"

ArhivaArhivaSlavni hollywoodski glumac John Travolta stigao je u srijedu navečer u Sarajevo zbog snimanja novoga filma "Killing Season", objavili su mediji u BiH.

Nakon dolaska ispred hotela Europa u središtu Sarajeva okupljenim novinarima je samo rekao da je "u Sarajevu zbog filma".

Nije međutim poznato hoće li se u glavnome gradu BiH, gdje će Travolta, po navodima medija ostati tri dana, snimati scene za novi film.

Prema medijskim navodima hollywoodski glumac je tijekom dana privatnim zrakoplovom sletio u Zagreb nakon čega se automobilom uputio u BiH.

Mediji objavljuju i da je ručao na planini Vlašić u tamošnjem hotelu Blanca gdje se slikao s direktoricom Nikolinom Jovanović.

Travolta bi trebao zajedno s Robertom De Nirom glumiti u filmu "Killing Season", čije snimanje treba početi 16. siječnja sljedeće godine.

Prema najavama ovaj film govori o životu američkog vojnog veterana (De Niro), koji živi u udaljenoj planinskoj kolibi te se neočekivano sprijatelji s europskim turistom (Travolta).

Prema scenariju turist je u stvari srpski vojnik koji je u potrazi za osvetom. Nakon što to De Niro otkrije slijedi otvoreni rat u surovim vrletima američkih planina Appalachian. "Killing season" je prvi zajednički film u kojemu će glumiti De Niro i Travolta.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika