15.12.2011. / 13:46

Autor: Totalsport

Barcelona lako u finale, Villa slomio nogu

Dvama golovima Adriana i po jednim Keite i Maxwella Barça je pomela Al-Sadd, te će se za naslov pobjednika, svoj drugi ukupno (nakon 2009.) boriti protiv brazilskog Santosa koji je finale izborio u srijedu 3-1 pobjedom protiv Kashiwe

Adriano Correia Claro (Wikipedia)Adriano Correia Claro (Wikipedia)Aktualni španjolski i europski prvaci, nogometaši Barcelone, lakoćom su izborili plasman u finale Svjetskog klupskog prvenstva u Japanu. U Yokohami je katalonski velikan nadigrao katarski Al-Sadd s 4-0.

Dvama golovima Adriana i po jednim Keite i Maxwella Barça je pomela Al-Sadd, te će se za naslov pobjednika, svoj drugi ukupno (nakon 2009.) boriti protiv brazilskog Santosa koji je finale izborio u srijedu 3-1 pobjedom protiv Kashiwe.

Adriano je oba pogotka postigao u prvom dijelu, a prvi u 25. minuti nakon velikog nesporazuma u obrani katarskog sastava prilikom kojeg je jedan obrambeni igrač natjerao vratara Mohameda Saqra na ispucavanje pred vlastitom gol-linijom, a koje je Brazilac blokirao i tako poslao loptu u mrežu. Nakon toga se obrana Al-Sadda polako otvarala pa je samo bilo pitanje vremena s koliko će golova u mreži dočekati kraj susreta.

Kažimo da je tijekom susreta teže ozlijeđen Barçin napadač David Villa. Napustio je travnjak šest minuta prije poluvremena na nosilima nakon neugodnog prizemljenja, a umjesto njega ušao je Alexis Sanchez. Barcelona je putem vlastite web-stranice potvrdila da je zadobio frakturu tibije lijeve noge.

Koliko će točno izbivati s travnjaka pokazat će detaljne pretrage.

Svjetsko klupsko prvenstvo, polufinale:

Al-Sadd - Barcelona 0-4 (Adriano 25, 43, Keita 64, Maxwell 82)

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika