18.12.2011. / 19:52

Autor: Nacional.hr

Jovanović: Poslat ćemo Mamića u povijest

Novi Zakon o sportu poslat će Mamića i njemu slične u povijest, a neki drugi Zakoni možda imaju i konkretnija rješenja za raznorazne "Mamiće", zapisao je Jovanović

Željko JovanovićŽeljko JovanovićNakon što ga je na javnoj televiziji izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić nazvao 'malim mišem' i 'elementarnom nepogodom', SDP-ov kandidat za ministra športa i obrazovanja Željko Jovanović oglasio se na Facebooku.

"Proteklih nekoliko sati sa nekoliko prijatelja, vrhunskih sportaša razgovarao sam o smjernicama novog Zakona o sportu, pa sam propustio još jedno Mamićevo TV razotkrivanje. Ne žalim za tim, dapače. Iskoristio sam vrijeme na puno pametniji način. Cilj našeg razgovora bio je stvoriti takva zakonska rješenja da se prije svega vrati dignitet vrhunskim sportašima jer će se na taj način omogućiti razvoj sporta od najmlađeg uzrasta, preko rekreativnog do vrhunskog i profesionalnog sporta. Ujedno novi Zakon o sportu poslat će Mamića i njemu slične u povijest, a neki drugi Zakoni možda imaju i konkretnija rješenja za raznorazne "Mamiće"", zapisao je Jovanović na svom Facebook profilu i tako najavio očito promjene Zakona o sportu, ali i okršaj sa Mamićem.

Vezane vijesti

E moj Karamarko, malograđanine...

E moj Karamarko, malograđanine...

Ministar obrazovanja Željko Jovanović nazvao je na svom Facebook profilu predsjednika HDZ-a "malograđaninom", nakon što je ovaj na svečanosti… Više

Komentari

registracija
31/1/10

STTony, 18.12.11. 22:19

Samo naprijed Jovanoviću u hrabar i beskompromisan obračun sa svim kriminalcima (uključujući Mamića naravno) jer će vam jedino tako narod honorirati i teške poteze koji su neizbježni.


registracija
20/2/08

BeetleBlues, 18.12.11. 23:28

Ako SDP stvarno smjesti to govedo tamo gdje mu je i mjesto, skidam kapu i duboki naklon.


registracija
30/9/10

perokvrzica, 18.12.11. 23:30

Sve OK, ali mislim da je gospodin Jovanović onda trebao pretendirati na mjesto ravnatelja Uskoka ili možda za mjesto ministra UP ili ravnatelja policije.
Ja bih podsjetio gospodina Jovanovića da je on također ministar ZNANOSTI I OBRAZOVANJA i da smo mi u 21. stoljeću. Čujem da se savjetuje sa sportašima, da se već bavi Mamićem. Gospodine Jovanoviću, da li ste se tj. kada ćete porazgovarati sa hrvatskim vrhunskim učiteljima, profesorima, znanstvenicima, inženjerima. Ili i Vi mislite da su znanost i obrazovanje nešto za što se nema vremena niti novaca u vrijeme krize, nebitna usputna stvar. Kako je ovo počelo, izgleda da neće biti ništa bolje nego pod vodstvom dosadašnjeg potpuno nekompetentnog i bezličnog Fuksa.
Ako se gospodine Jovanoviću namjeravate kao ministar MZOŠa baviti samo Mamićem i vrhunskim sportašima onda su to loše vijesti. Gospodine Jovanoviću, cijenim Vašu beskompromisnu borbu protiv zla koje parazitira na živom tkivu Hrvatske, ali ne zaboravite na čelu kojeg ministarstva sjedite. Ja mislim da je SKANDALOZNO da Vi kao budući ministar MZOŠa Vaš rad najavljujete kroz sport i Mamića.
Pogledajte strukture vlada modernih zemalja u EU. Učite.


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 19.12.11. 05:46

Vjerujem Jovanoviću da će ovog drogeraša i kriminalca smjestiti iza rešetaka.Ako SDPe sad ne očisti zemlju od kriminalaca.....nikad više neće zaposjesti na vlast.Ljevičar s dna kace.


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 19.12.11. 05:53

Kako je našmrkani poludio kad mu je Stanković pustio isječak iz 2006 g! Kakav lažov i kukavica! Prvo USKOK rješava HNS, a onda dolazi i Mamić na red. Remetinec dobija nakon Off sidea i Upravu na čelu sa Zdravkom! Svjetski prvaci u zatvorskoj konkurenciji! Svi uvjeti su ispunjeni.Mamić je u sukobu interesa, koji su potvrdile institucije još dok je bio HDZ na vlasti ali nisu imali muda makniti ga iz kluba i sporta općenito - dakle, dokazano je da je Mamić u neku ruku "kriminalac" jer ilegalno obavlja djelatnosti u sportu.
Znači, argumenata ima odavno, samo nema volje da ga se manke.Odlična ideja g. Jovanoviću, međutim veliko je pitanje postoji li mogućnost za realizaciju te Vaše ideje. Ali u HNS-u postoji ogroman broj "Mamića" pa ćete imati problem, morat ćete investirati velika sredstva da bi povećali Remetinec. Osim toga ako sve to pokrenete kako treba u 1. ligi ostat će samo možda nekoliko "perifernih nogometnih klubova.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 19.12.11. 10:03

ne bojim se ja Jovana, već naših (hrvatskih) govana.


registracija
27/11/11

Culex, 19.12.11. 22:21

perokvržica,...izvanredno!Vidim dobronamjernost i ono "dosta,kreni već jednom"! Siguran sam,a želim to i Vama ,gosp.Jovanović koristi ekstremnu nabrijanost javnosti protiv tog barbara Rješavajući to,uzima zalet,vjerujte!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika