20.12.2011. / 19:13

Autor: Hina

Nazdorni odbor Hajduka najavio smanjenje broja zaposlenih

Nadzroni odbor Hajduka na današnjoj je sjednici podržao izvješće Uprave o poduzetim mjerama u procesu racionalizacije radnih mjesta u klubu i u tom pravcu Uprava će poduzeti odgovarajuće korake, priopćeno je nakon sjednice Nadzornog odbora.

Hrvoje MalešHrvoje MalešNadzroni odbor Hajduka na današnjoj je sjednici podržao izvješće Uprave o poduzetim mjerama u procesu racionalizacije radnih mjesta u klubu i u tom pravcu Uprava će poduzeti odgovarajuće korake, priopćeno je nakon sjednice Nadzornog odbora.

Nije precizirano koje će "odgovarajuće korake" poduzeti Uprava. No, na sjednici održanoj 6. prosinca ove godine Nadzorni je odbor naložio je Upravi, odnosno predsjedniku Hrvoju Malešu, da u roku od deset dana da prijedlog nove sistematizacije radnih mjesta pod imperativom racionalizacije poslovanja kako u kadrovskom, tako i u stručnom smislu te u cilju smanjenja troškova poslovanja.

Predsjednik NO-a Hajduka Josip Paladino novinarima je kratko rekao da je Maleš danas predočio plan o sistematizaciji radnih mjesta o čemu će se odluka donijeti u idućem razdoblju.

NO je danas prihvatio prijedlog Uprave o kadrovskoj politici igrača, te će Uprava poduzeti predložene mjere, navodi se u priopćenju. Ne navodi se o kakvim se "predloženim mjerama" radi, no čelnici Hajduka su nedavno isticali kako je nužno smanjiti broj igrača Hajduka radi financijske štednje.

NO Hajduka se zalaže za intenzivnu implementaciju načela zakonitosti i visoke etičnosti u profesionalnom sportu.

Donesen je i usvojen Poslovnik o radu Nadzornog odbora. Nadzorni je odbor danas također donio zaključak da će se održati tematska sjednica o suradnji između HNK Hajduk i udruga navijača, navodi se u priopćenju.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika