21.12.2011. / 17:09

Autor: Nacional.hr

Rakar ponovno u igri za Pantovčak?

Joško Klisović će prema svemu sudeći napustiti Pantovčak i Ured predsjednika i zamijeniti ga mjestom u Ministarstvu vanjskih poslova

Marko RakarMarko RakarMarko Rakar, čini se, ponovno je u igri za položaj na Pantovčaku i to ni više ni manje nego za poziciju Predstojnika Ureda predsjednika.

Kako piše Politikaplus, Joško Klisović će prema svemu sudeći napustiti Pantovčak i Ured predsjednika i zamijeniti ga mjestom u Ministarstvu vanjskih poslova. Na njegovo mjesto, prema neslužbenim informacijama, mogao bi doći upravo Rakar koji je nakon Josipovićeva izbora kandidirao za mjesto zamjenika Predstojnika Ureda.

No, tada je u javnost izašla informacija kako je nakon propasti svoje tvrtke Prius ostao dužan porez i doprinose državi. Rakar je tad pojasnio kako još uvijek otplaćuje dugove, ali mu je imenovanje u Ured predsjednika propalo. Od tad Rakar je u javnosti bio prozivan i kao autor Registra branitelja objavljenog na internetu, ali je i objavio bazu podataka koja pokazuje kako se troši novac na javnim nabavama.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika