23.12.2011. / 11:12

Autor: Totalsport

Redknapp: Remi je pošten rezultat; Villas-Boas: Vrlo sam zadovoljan

- Došli smo na noge Tottenhamu koji se bori za naslov i bod je uvijek dobar. Za mene je ovo jedan od onih dana kada rezultat nije važan

Andre Villas-BoasAndre Villas-BoasSinoćnji remi (1-1) na White Hart Laneu u sklopu 17. kola engleskog nogometnog prvenstva zadovoljio je, čini se, menadžere obaju momčadi, Tottenhamovog Harryja Redknappa i Chelseajevog Andre Villas-Boasa.

Poveo je Tottenham u 8. minuti preko Emmanuela Adebayora, dok je Daniel Sturridge konačnih 1-1 postavio već u 23. minuti.

- Počeli smo sjajno i prvih 25 minuta bili smo dominantni. Zabili smo rani gol i imali kontrolu. Ali onda su oni izjednačili, vratili se i izgledali su jače. U drugom smo poluvremenu imali problem. Rafa (Van der Vaart) je ozlijedio zadnju ložu i morali smo promijeniti sustav. Bilo je teško. Luka (Modrić) je igrao desno, a Pav (Pavljučenko) je ušao i igrali smo s dva napadača. Pomislio sam "kod kuće smo, idemo probati", ali oni su imali kontrolu u sredini jer su ondje imali igrača viška. Bilo je prilika na obje strane, Ramires je bio sam pred golom, Adebayor je mogao zabiti za nas, ali lopta nekako nije ulazila. Mislim da je remi pošten rezultat - rekao je Redknapp.

S druge strane, menadžer Chelseaja, čija momčad nakon remija s Tottenhamom za vodećim Manchester Cityjem zaostaje velikih 11 bodova, kazao je:

- Došli smo na noge Tottenhamu koji se bori za naslov i bod je uvijek dobar. Za mene je ovo jedan od onih dana kada rezultat nije važan. Izvedba je bila sjajna bez obzira na rezultat i napuštam White Hart Lane iznimno zadovoljan. Pokazali smo naš karakter i osobnost, kao i sjajnu otpornost i prilagodljivost na okolnosti. U utrci smo za naslov. Prije smo bili i u lošijim pozicijama pa smo se oporavljali, a siguran sam da možemo smanjiti zaostatak za vodećima. Moramo osvojiti šest bodova iz dva sljedeća domaća susreta.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika