01.01.2012. / 13:59

Autor: Hina

Milanovićeva čestitka

'Odluke u 2012. umnogome će odrediti našu budućnost'

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je danas novogodišnju čestitku hrvatskim građankama i građanima, objavio je Ured za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske.

Zoran Milanović (Foto: Boris Ščitar/PIXSELL)Zoran Milanović (Foto: Boris Ščitar/PIXSELL)Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je danas novogodišnju čestitku hrvatskim građankama i građanima, objavio je Ured za odnose s javnošću Vlade Republike Hrvatske.

Svim građankama i građanima Republike Hrvatske, u ime Vlade Republike Hrvatske, i svoje osobno ime, želim sretnu, uspješnu i bolju 2012. godinu, zaželio je predsjednik Vlade dodavši kako je "pred Hrvatskom godina puna izazova, ali jednako tako i godina puna mogućnosti".

"Svjesni smo da će odluke u novoj 2012. godini umnogome odrediti hrvatsku budućnost i budućnost naše djece", napominje premijer i dodaje kako je to golema odgovornost te ističe kako uz jasnu viziju i odlučnost u provedbi dobrih i odgovornih odluka zajednički možemo postići cilj, a to je bolji život za sve naše građanke i građane.

Premijer je, gradeći odnose povjerenja i partnerstva, pozivao na suradnju sve koji imaju dobre ideje, a žele pridonijeti zajedničkom boljitku i napretku naše zemlje te svima poželio sretnu 2012. godinu.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

registracija
1/3/11

Laudate, 01.01.12. 14:18

Nadam se da će HDZ više pomoći SDP-u nego je SDP HDZ-u. tj želio bih da HDZ ne opstruira svaku SDP-ovu inicijativu kao što je to radio SDP počev od poreza pa nadalje.


registracija
1/1/12

euromillions, 01.01.12. 15:47

We were playing at the cheapest operator, the price of a Variant (the ticket) is € 2.35. Those on other sites that sell tickets EuroMillions have prices starting at 4.5 euros up to 7.2$, which is very expensive, considering that the oficial price is 2 euro) , sign up, buy tickets and GOOD LUCK!http://euromillionslive.weebly.com/ or http://euromillionsonline.blogspot.com


registracija
9/5/10

lolobrigita, 01.01.12. 17:09

Ako u roku par mjeseci ne uhite Nina Pavića i oduzmu mu Slobodnu i Kamensko za početak,onda hvala,nije trebalo.O Todoriću neću ni sanjati.
Mladen Bajić kao državni odvjetnik je karcinom sam za sebe.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika