01.01.2012. / 14:13

Autor: Hina

Tribunj: bista predsjednika Tuđmana bačena u more

Nepoznati počinitelj je u Tribunju na Trgu pjaca, noću 29./30. prosinca 2011. s postolja demontirao i u more ubacio brončanu bistu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, priopćila je jutros Šibensko kniska policijska uprava.

Ilustracija (Foto: 
Slavko Midžor/PIXSELL)Ilustracija (Foto: Slavko Midžor/PIXSELL)Nepoznati počinitelj je u Tribunju na Trgu pjaca, noću 29./30. prosinca 2011. s postolja demontirao i u more ubacio brončanu bistu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, priopćila je jutros Šibensko kniska policijska uprava.

Materijalna šteta općini Tribunj za sada nije utvrđena, a protiv nepoznatoga počinitelja mjerodavnom Državnom odvjetništvu slijedi kaznena prijava radi počinjenja kaznenog djela „uništenje i oštećenje tuđe stvari“, navodi policija.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
1/1/12

euromillions, 01.01.12. 15:40

We were playing at the cheapest operator, the price of a Variant (the ticket) is € 2.35. Those on other sites that sell tickets EuroMillions have prices starting at 4.5 euros up to 7.2$, which is very expensive, considering that the oficial price is 2 euro) , sign up, buy tickets and GOOD LUCK!http://euromillionslive.weebly.com/ or http://euromillionsonline.blogspot.com


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 01.01.12. 17:29

Nije mi jasno da zbog takve sitnice ide kaznena prijava, a ne recimo prekršajna. Kazneno djelo u hrvata je kad lopinu uobličenu u bistu baciš da se okupa, a lopinu koja je uništila tisuće normalnih života, koja je sahranila tisuće nevinih, koja ne vidi dalje od svog "platinastog" života, nagradite lagodnim životom bez lisica i koji se rukuje i dalje bezočno mulja svugdje gdje mu se ukaže prilika. Slobodan ko ptica na grani manipulira, a posebno ponižava normalne ljude koji isto plačaju odvjednike koji njih ne vozaju i odvjetnike koji ne uručuju pakete za svoju stranku. Ovo što se kod nas događa je u najmanju ruku spremno vrijeme da se Stanjin pojavi i da se u hrvatskoj na nekom najvišem brdu stvori neki Gulag gdje će ovakvi poput Sanadera živjeti, a za njih niko nikada neće čuti, gdje će progovorit kada je prvi puta prdnuo, a ne kada je maznuo prvi novac. To je pravda jedina i prava pa da ga vidim kome će pasti na pamet pokušati tako nešto.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika