08.01.2012. / 12:36

Autor: Hina

Policija:

Na tijelu Mirjane Pukanić nema tragova nasilne smrti

Pokojna Mirjana Pukanić u trenutku ponalaska njezina tijela bila je navodno mrtva oko dan i pol

Obiteljski stan u kojem je nađeno tijelo Mirjane Pukanić. Photo: Robert Anić/PIXSELLObiteljski stan u kojem je nađeno tijelo Mirjane Pukanić. Photo: Robert Anić/PIXSELLMrtvo tijelo 49-godišnje Mirjane Pukanić, bivše žene pokojnog vlasnika Nacionala Ive Pukanića, pronašla je jučer oko 18 sati u stanu u Ilici 47-godišnja medicinska sestra, a očevidom je utvrđeno da na mrtvom tijelu nema tragova koji bi upućivali na nasilnu smrt, potvrdila je danas zagrebačka policija ne navodeći imena.

Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti, izvijestila je policija na konferenciji za novinare.

Neslužbeno se doznaje da je pokojna Mirjana Pukanić u trenutku ponalaska njezina tijela bila mrtva oko dan i pol, kao i da ju je pronašla medicinska sestra koja je o njoj brinula.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 08.01.12. 13:55

A i vi ste neki, nema nasilnih tragova ali zato ima svih drugih tragova da s njom nikako nije bilo sve u redu. Ko će odgovarati za te vrlo jasne tragove da je potpuno rastrojena osoba živjela bez nadzora liječnika, neznam.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika