11.01.2012. / 15:29

Autor: Totalsport

Trening spusta: Kostelić 19., Zrnčić Dim 34.

- Malo sam taktizirao u donjem dijelu staze da uštedim snagu, jer mi nedostaje skijaške kondicije zbog ozljede koju sam zadobio još u Bormiju - rekao je Natko Zrnčić Dim

Natko Zrnčić Dim Natko Zrnčić Dim Na današnjem prvom treningu muškog spusta u Wengenu (Švi), Ivica Kostelić zauzeo je 19.mjesto sa zaostatkom od tri sekunde i 13 stotinki za najboljim na treningu Peterom Fillom (Ita).

Natko Zrnčić Dim zauzeo je 34.mjesto sa zaostatkom od četiri sekunde i 70 stotinki, a Tin Široki zauzeo je 62. mjesto sa zaostatkom od preko devet sekundi.

Ivica Kostelić je nakon treninga kratko komentirao:

- Za prvi pokušaj nije loše, staza mi je inače dobro poznata ali su ovaj puta uvjeti puno drugačiji u odnosu na prošlu godinu. Ima puno snijega, podloga je različita i mijenja se.

Natko Zrnčić Dim je otkrio da se na prvom treningu ipak malo štedio.

- Malo sam taktizirao u donjem dijelu staze da uštedim snagu, jer mi nedostaje skijaške kondicije zbog ozljede koju sam zadobio još u Bormiju.

Sutra je na rasporedu drugi trening spusta.

Vezane vijesti

Kröll pao s motocikla, završio na operaciji

Kröll pao s motocikla, završio na operaciji

Aktualni pobjednik Svjetskog kupa skijaša u spustu, 31-godišnji Austrijanac Klaus Kröll, u utorak je pri rekreativnoj vožnji pao s motocikla-krosera… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika