14.01.2012. / 11:46

Autor: Totalsport

EBEL liga: "Medvjedi" bolji od Klagenfurta

Ostvarena pobjeda Medveščaku je bila 22. ovosezonska i njome su zadržali drugo mjesto na ljestvici.

Medvjedi su zadržali drugo mjestoMedvjedi su zadržali drugo mjestoHokejaši Medveščaka upisali su drugu pobjedu u zagrebačkoj Areni u trećoj odigranoj utakmici. U sklopu 41. kola EBEL lige "medvjedi" su savladali KAC Klagenfurt 3-1.

Prva trećina završila je 1-0 za Medveščak, a strijelac je bio Joel Prpić na asistenciju Franka Banhama u 12. minuti. Drugi je period igre obilovao isključenjima, a pet minuta prije kraja izvan leda je do kraja susreta morao Saša Martinović zbog udarca laktom. Petominutni period s igračem više na ledu gosti su iskoristili za gol, točnije zabio je u 37. minuti Christopher Bradner iz odbijanca poslije udarca Davida Schullera.

Izjednačenim se rezultatom ušlo u posljednju dionicu, a ondje je Adam Naglich bekhendom na asistenciju Grega Daya i Vjačeslava Truhna doveo domaćine po drugi put u vodstvo. Konačnih 3-1 djelo je Tomislava Zanoškog 19 sekundi prije kraja susreta u situaciji kad je Klagenfurt izvadio vratara.

Ostvarena pobjeda Medveščaku je bila 22. ovosezonska i njome su zadržali drugo mjesto na ljestvici.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika