15.01.2012. / 14:51

Autor: Hina

Zbog opečene maloljetnice kazneno prijavljeno dvoje maloljetnika

Zbog općeopasne radnje tijekom koje je u prostoru "Akvarija" na Bačvicama teško opečena maloljetnica (16) splitska je policija kazneno prijavila maloljetnog mladića (17), a zbog nanošenja teške tjelesne ozljeda istoj maloljetnici kazneno je prijavljena 17-godišnjakinja , doznaje se danas u PU splitsko-dalmatinskoj.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaZbog općeopasne radnje tijekom koje je u prostoru "Akvarija" na Bačvicama teško opečena maloljetnica (16) splitska je policija kazneno prijavila maloljetnog mladića (17), a zbog nanošenja teške tjelesne ozljeda istoj maloljetnici kazneno je prijavljena 17-godišnjakinja , doznaje se danas u PU splitsko-dalmatinskoj.

Policija je novinarima kazala kako su rasvijetlili događaj koji se dogodio u subotu oko 2 sata i 45 minuta u prostoru "Akvarija" na Bačvicama. Naime, 17-godišnjak je pronašao bočicu sa zapaljivom tekućinom, najvjerojatnije benzinom, čiji je sadržaj potom ulio u čašu i zapalio te čašu predao 17- godišnjakinji. Djevojka se prestrašila i odbacila čašu čiji je plamen potom zahvatio 16-godišnjakinju nanijevši joj opekotine lica i očiju te ozljede dišnog sustava.

Teško ozlijeđena 16-godišnjakinja je zadržana na Odjelu plastične kirurgije Kliničkog bolničkog centra (KBC) Split, dok je druga maloljetnica (17) koja je odbacila čašu sa zapaljivom tekućinom lakše ozlijeđena.

Vezane vijesti

Trojica mladića poginula kod Tromilje

Trojica mladića poginula kod Tromilje

U teškoj prometnoj nezgodi koja se jutros oko 3 sata dogodila na državnoj cesti D-33, pored naselja Tromilja, poginula su trojica mladića, doznaje se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika