15.11.2002. / 00:00

Autor: Mario Duspara

HAAG

MIRJANA MARKOVIĆ: HAAG UBIJA SLOBU

Haški sud dugotrajnim postupkom želi ubiti Slobodana Miloševića, rekla je u četvrtak supruga bivšeg jugoslavenskog predsjednika Mirjana Marković u razgovoru za beogradski tjednik NIN. ‘’ICTY može izaći s njim na kraj samo ako ga ubije. Ova vrsta suđenja je oblik organiziranog ubojstva. To je zločin koji se događa pred očima cijelog svijeta ”, zaključuje Miloševićeva supruga, dodajući da je njezin suprug cijelu optužnicu doveo u pitanje, te da je suđenje krenulo u njegovu korist.
Milošević je nedavno zatražio da se suđenje svakog dana prekine prije pauze za ručak, ali mu je taj zahtjev odbijen. “Slobo čeka sat i pol u nekoj tamnici dok suci jedu, a istodobno on ne jede ništa, samo sjedi tamo”, rekla je Marković. Suđenje Miloševiću prekinuto je ovog tjedna zbog slabog zdravstvenog stanja optuženika, koji pokazuje znakove fizičkog i psihičkog stresa.

Vezane vijesti

Milošević: polagao sam temelje za budućnost

Milošević: polagao sam temelje za budućnost

Kandidat za predsjednika HDZ-a Domagoj Ivan Milošević rekao je večeras, nakon neslužbenih informacija po kojima je on dobio najmanje glasova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika