18.01.2012. / 12:00

Autor: Nacional.hr

Zločinčev 'jatak' i dalje ugledni zastupnik

Tek kad bi ponovno pokušao podmititi članove najvišeg suda u Hrvatskoj završio bi u zatvoru, čime bi mu automatski prestao saborski mandat

Ivan DrmićIvan DrmićZastupnik HDSSB-a, Ivan Drmić, dalje sjedi u Hrvatskom saboru, piše Vjesnik.

Podsjetimo kako je Drmić u utorak osuđen uvjetno na dvije godine zatvora, uz rok kušnje od pet godina, zbog toga što je pokušao podmititi suce Vrhovnoga suda kako bi ishodio povoljniju drugostupanjsku presudu za Branimira Glavaša. Priznao je kazneno djelo u sklopu nagodbe s Uskokom, što mu je omogućilo uvjetnu presudu.

Tek kad bi ponovno pokušao podmititi članove najvišeg suda u Hrvatskoj završio bi u zatvoru, čime bi mu automatski prestao saborski mandat. Slučaj je izazvao zgražanje njegovih zastupničkih kolega koji se nadaju kako će ga barem njegova stranka na neki način sankcionirati. U protivnom i dalje će imati zastupnika koji je svjesno prekršio zakon i nagodbom ishodio oslobođenje od zatvora.

Vezane vijesti

Bespravna gradnja je i pravno i moralno pitanje

Bespravna gradnja je i pravno i moralno pitanje

Zakonski prijedlog o postupanju s nezakonito izgrađenim zgradama nije samo pravno nego i moralno pitanje, no s rješavanjem tog problema više ne… Više

Komentari

registracija
27/11/11

Culex, 18.01.12. 13:37

O kakvom zgražanju Drmićevih kolega se radi ! Sjetite se samo konteksta donošenja presude gen.Glavašu! Kome je tada gen.Glavaš jadino smetao ?Tko je tada vedrio i oblačio s hrvatskim pravosuđem ? Nema zločina,nema ni zločinčevih jataka! Živi bili pa vidjeli. Gen.Branimir Glavaš je heroj Osijeka i domovinskog rata !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika