27.01.2012. / 15:53

Autor: Totalsport

Livaja u Interu

Talentirani napadač u Inter stiže iz Cesene za koju je jesenas ostvario tri prvenstvena nastupa, a Cesena je zadržala dio vlasničkih prava na hrvatskog U19 reprezentativca

Nogometaši Intera Nogometaši Intera Hrvatski 18-godišnji nogometaš Marko Livaja postao je i službeno novi igrač talijanskog doprvaka milanskog Intera, potvrđeno je na službenoj web-stranici "nerazzurra".

Talentirani napadač u Inter stiže iz Cesene za koju je jesenas ostvario tri prvenstvena nastupa, a Cesena je zadržala dio vlasničkih prava na hrvatskog U19 reprezentativca. Ostali detalji ugovora zasad nisu poznati.

U Inter je Livaja iz Hajduka prešao u ljeto 2010. godine uz minimalnu odštetu. Hajduk je, s obzirom na Livajinu maloljetnost, uspio osporiti taj transfer, pa je hrvatski juniorski reprezentativac konačno na San Siru završio zaobilaznim putem, preko Lugana i Cesene, čije je boje branio kroz 18 proteklih mjeseci.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika