27.01.2012. / 17:40

Autor: Hina , Nacional.hr

Sukob Boysa i Torcide prije Srbije?

Srbijanska granična policija nije u Srbiju pustila 106 navijača iz Hrvatske i BiH koji su dvama autobusima bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka putovali na rukometnu utakmicu između Hrvatske i Srbije koja se večeras igra u Beogradu, potvrdio je glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Luka Barunčić.

Hrvatska policija ispratila je navijače sve do granice. Photo: Goran Jakuš/PIXSELLHrvatska policija ispratila je navijače sve do granice. Photo: Goran Jakuš/PIXSELLSrbijanska granična policija nije u Srbiju pustila 106 navijača iz Hrvatske i BiH koji su dvama autobusima bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka putovali na rukometnu utakmicu između Hrvatske i Srbije koja se večeras igra u Beogradu, potvrdio je glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Luka Barunčić.

Navijači iz Hrvatske i BiH u Srbiju su pokušali ući oko 11 sati preko srbijanskoga graničnog prijelaza Batrovaca. Vraćeni su jer, kako su rekli hrvatskoj policiji, nisu imali ulaznice za utakmicu.

Barunčić navodi kako, osim tih dvaju autobusa, preko Bajakova tijekom prijepodneva nije bilo organiziranih prijelaza hrvatskih navijača. Preko željezničkoga graničnog prijelaza Tovarnika u Srbiju je vlakom pokušala ući skupina od sedam hrvatskih navijača od kojih je hrvatska policija, zbog alkoholiziranosti, zadržala dvojicu i nije im dopustila da prijeđu granicu, rekao je Barunčić.

Oko 15.00 sati BBB-i i jedan dio Torcide susreli su se nedaleko od Slavonskog Broda, gdje je nastala tučnjava koju je policija uspjela zaustaviti brzom reakcijom.

Autobuse i kombije s navijačima hrvatski su policajci pratili do granice Bajakovo, gdje njihovu zaštitu preuzima srpska policija.

Već prije samog polaska, policija je pretresla sve navijače, svi su pojedinačno fotografirani i snimljeni kamerom. "Ide nas četrdesetak. Bili smo i u Novom Sadu protiv Španjolske. Zapalili su nam kombi i auto. Napravili su nam od Audija 3 Audi 2, ali ne damo se", rekao je jedan pripadnik vinkovačkih Ultrasa.

Navijači niječu informacije kako su se pripadnici BBB-a i Torcide međusobno potukli kod Slavonskog Broda. "Ne očekujemo veće probleme. Osiguranje utakmice je toliko da se tu teško može dogoditi bilo kakav incident. Svi imamo ulaznice, kupili smo ih preko interneta", istaknuo je jedan navijač reprezentacije.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
20/8/10

McCoy, 27.01.12. 17:48

Kao sto rekoh malopre....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika