30.01.2012. / 15:23

Autor: Nacional.hr

Ankica Mamić brine se o Čačićevom medijskom imidžu

Iz Ureda varaždinskog župana Predraga Štromara izjavili su kako je u protekle četiri godine za usluge odnosa s javnošću te tvrtke isplaćeno ukupno 313 400 kuna

Radimir ČačićRadimir ČačićAnkica Mamić, stručnjakinja za odnose s javnošću i vlasnica agencije IM&C, besplatno brine o medijskom imidžu potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva Radimira Čačića, izvještava Jutarnji list.

Službeno među tijelima javne vlasti zastupa samo Varaždinsku županiju, dok novinari do Čačićevih izjava lakše uspijevaju doći preko Ankice Mamić, nego preko Vladina Ureda za odnose s javnošću. Među klijentima poduzetnice u rodbinskim vezama sa šefom Dinama Zdravkom Mamićem ističe se koncern Agrokor Ivice Todorića.

Dodajmo kako je prvo Čačićevo obraćanje javnosti vezano uz prometnu nesreću u Mađarskoj osmišljeno i pisano u IM&C-u. Od tad Ankica Mamić brine o svim informacijama koji bi medije moglo zanimati o samoj nesreći, suđenju i razvoju događaja.

Iz HNS-u su izjavili kako stranka nikada nije sklopila ugovor s agencijom Ankice Mamić, tvrde kako je to Čačićeva osobna stvar. Na internetskim stranicama agencije IM&C nema Čačićeva imena, ni njegove tvrtke Conning, iako su novinari upućivani na usluge te tvrtke oko informacija o kreditu za Conning od Croatia osiguranja. Jedino tijelo javne vlasti na popisu klijenata je Varaždinska županija u kojoj je na vlasti HNS. Iz Ureda varaždinskog župana Predraga Štromara izjavili su kako je u protekle četiri godine za usluge odnosa s javnošću te tvrtke isplaćeno ukupno 313 400 kuna. Dodaje se kako je u tijeku sklapanje ugovora o medijskom savjetovanju za 2012. godinu, jedini ponuditelj je IM&C, cijenu nisu htjeli otkrili.

Ankica Mamić kaže kako je za Čačića radila dok je 'bio u opoziciji, jer podržava njegov politički rad i jer su 20 godina prijatelji', ističe kako je ugovor s Varaždinskom županijom potpisan tek 'nakon Čačićeva odlaska s mjesta župana'.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika