30.01.2012. / 16:18

Autor: Totalsport

De Bruyne novi igrač Chelseaja

Bila je ispravna stvar kupiti ga i ja ću napraviti sve u mojoj moći da bi iskoristio maksimalni potencijal - komentirao je Chelseajev menadžer Andre Villas-Boas

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaKevin De Bruyne, 20-godišnji belgijski vezni nogometaš, prošao je liječnički pregled u Londonu i postao novi igrač Premierligaša Chelseaja.

Engleski mediji navode da je Chelsea za De Bruynea platio odštetu u visini 6.7 milijuna funti, a da će igrač do kraja sezone igrati na Genku na posudbi.

Detalji ugovora nisu poznati, ali nagađa se da će igrač potpisati petogodišnju vjernost klubu sa Stamford Bridgea.

Postat će tako De Bruyne treći Belgijanac koji je potpisao za Chelsea unatrag šest mjeseci nakon Romelua Lukakua i Thibauta Courtoisa.

- Nemam ga u svojim trenutnim planovima. Bio je pod povećalom kluba već neko vrijeme. Isto je bilo s Romeluom Lukakuom i Petrom Čechom kada je stigao 2004. godine. U tom smislu klub vodi politiku za budućnost. Bila je ispravna stvar kupiti ga i ja ću napraviti sve u mojoj moći da bi iskoristio maksimalni potencijal - komentirao je Chelseajev menadžer Andre Villas-Boas.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika