31.01.2012. / 19:27

Autor: Hina

Adele se vraća u veljači na 12. dodjeli Grammyja

Britanska zvijezda Adele vratit će se 12. veljače na dodjeli nagrade Grammyja u Los Angelesu nastupima u živo nakon višemjesečne stanke zbog operacije grla, objavio je CBS u utorak.

AdeleAdeleBritanska zvijezda Adele vratit će se 12. veljače na dodjeli nagrade Grammyja u Los Angelesu nastupima u živo nakon višemjesečne stanke zbog operacije grla, objavio je CBS u utorak.

Dvostruka dobitnica Grammyja čiji je drugi album 21 lani potukao sve rekorde prodaje diljem svijeta bila je krajem 2011. prisiljena otkazati američku turneju i u studenome otići u Boston na operaciju glasnica.

"Neizmjerno sam ponosna što su me pozvali da nastupim na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja", rekla je 23-godišnja pjevačica.

"Velika je čast nastupiti ondje, a posebno sam uzbuđena i nervozna jer će mi to biti prvi nastup u više mjeseci. Kakav način da se vratim", rekla je.

Očekuje se da Adele nastupi i na dodjeli nagrade BRIT, najviše britanske glazbene nagrade, 21. veljače u Londonu.

Adele je ove godine nominirana za šest Grammyja: za ploču godine, pjesmu godine, najbolji kratki glazbeni video za Rolling In the Deep, za album godine i najbolji album u kategoriji pop vokala za 21 te za najbolji pop solo nastup za Someone like You.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

registracija
2/2/12

zarada12, 02.02.12. 12:19

Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati doma da ti ne izostane zarada? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Što ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako ste zainteresirani pošaljite mi mail: zaradimopolako @ live.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika