01.02.2012. / 14:15

Autor: Totalsport

Saha pojačao Tottenham, Pavljučenko ga napustio

Bivši napadač Fulhama i Manchester Uniteda u dosadašnjem je dijelu premierligaške sezone zabio samo jedan gol, ali to nije spriječilo menadžera "spursa" Harryja Redknappa da ga dovede na White Hart Lane

Louis Saha (Wikipedia)Louis Saha (Wikipedia)Tottenham je ojačao svoje napadačke redove u posljednjim trenucima zimskog prijelaznog roka dovođenjem francuskog 33-godišnjeg napadača Louisa Sahe iz Evertona.

Bivši napadač Fulhama i Manchester Uniteda u dosadašnjem je dijelu premierligaške sezone zabio samo jedan gol, ali to nije spriječilo menadžera "spursa" Harryja Redknappa da ga dovede na White Hart Lane.

Boje Evertona Saha je branio od 2008. godine, a u lipnju mu je istjecao ugovor.

Financijski detalji i duljina potpisanog ugovora zasad nisu poznati.

Roman Pavljučenko, 30-godišnji ruski nogometaš, već je dulje vrijeme na izlaznim vratima londonskog Tottenhama i "napokon" je otišao.

Iz moskovskog Spartaka je Pavljučenko 2008. godine došao na White Hart Lane, no nikada se nije pravilno adaptirao i nametnuo u tom klubu. Trener Harry Redknapp je javno iskazivao nezadovoljstvo s njim, te je najavljivao prestanak suradnje, a upravo se to dogodilo u utorak. Pavljučenko se vratio u Moskvu, ali ne u Spartak, nego u Lokomotiv.

Platio je ruski ligaš Pavljučenka 7.5 milijuna engleskih funti, a podsjetimo da ga je prije četiri godine Tottenham platio dvostruko više.

U 78 odigranih utakmica u Premiershipu Pavljučenko je zabio 20 golova za Tottenham, a ove je sezone upisao tek pet nastupa u Premiershipu.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika