07.02.2012. / 09:35

Autor: Hina

Navijači bacili zastavu u smeće?

Ukrajinski izbornik traži diskvalifikaciju Hrvatske

Navijači su bacili u smeće našu zastavu koja je naš simbol i zbog toga bi hrvatsku reprezentaciju trebalo diskvalificirati s Europskog prvenstva, rekao je Lysenčuk nakon utakmice u Spaladium Areni dodavši kako to "nije fair-play i neće proći nekažnjeno od Uefe"

Photo: Ivo Čagalj/PIXSELLPhoto: Ivo Čagalj/PIXSELLIzbornik malonogometne reprezentacije Ukrajine Genadiy Lysenčuk najavio je nakon poraza svoje momčadi od reprezentacije Hrvatske u četvrfinalu Europskog prvenstva da će tražiti diskvalifikaciju Hrvatske jer su hrvatski navijači, po njegovim riječima, bacili ukrajinsku zastavu u smeće.

Navijači su bacili u smeće našu zastavu koja je naš simbol i zbog toga bi hrvatsku reprezentaciju trebalo diskvalificirati s Europskog prvenstva, rekao je Lysenčuk nakon utakmice u Spaladium Areni dodavši kako to "nije fair-play i neće proći nekažnjeno od Uefe".

Ukrajinski izbornik izrazio je nezadovoljstvo suđenjem na utakmici. Naš kapetan je u drugoj minuti utakmice udaren laktom tako da mu je krvario nos, ali suci nisu svirali niti prekršaj, ustvrdio je Lysenčuk.

Ukrajinski izbornik također je rekao da su hrvatski igrači mladi i tek su došli na veliko natjecanje, a "nisu se ponašali kako treba".

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika