08.02.2012. / 15:22

Autor: Hina

'Pojačajte čišćenje, čeka nas novi snijeg'

Zbog najava ponovnog pogoršanja vremena u noći s četvrtka na petak, kada se očekuje mjestimično stvaranje snježnog pokrivača, ponajprije u Gorskome kotaru, Lici i Dalmaciji, Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS) poziva sve službe na terenu i građane da pojačaju čišćenje snijega, posebice pješačkih zona te prilaza institucijama i ustanovama, priopćio je danas DUZS.

DUZS poziva građane da očiste pred svojim kućamaDUZS poziva građane da očiste pred svojim kućamaZbog najava ponovnog pogoršanja vremena u noći s četvrtka na petak, kada se očekuje mjestimično stvaranje snježnog pokrivača, ponajprije u Gorskome kotaru, Lici i Dalmaciji, Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS) poziva sve službe na terenu i građane da pojačaju čišćenje snijega, posebice pješačkih zona te prilaza institucijama i ustanovama, priopćio je danas DUZS.

DUZS građanima preporučuje da obnove zalihe živežnih namirnica, opreme za čišćenje i dr. s obzirom na to da se u petak poslijepodne te u subotu, po najavama Državnoga hidrometeorološkog zavoda, očekuje novi snijeg u unutrašnjosti, na obali i vjerojatno na otocima.

DUZS podsjeća da je broj na koji se može nazvati ako treba pomoć 112.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika