20.02.2012. / 12:00

Autor: Hina

"Umjetnik" najbolji europski film na dodjeli Goya

Francuski nijemi film "Umjetnik" Michela Hazanaviciusa dobio je u nedjelju u Madridu nagradu za najbolji europski film na dodjeli Goya, najvažnijih nagrada španjolske kinematografije, čime nastavlja njegov trijumfalni pohod prema Oscarima koji se dodjeljuju sljedeće nedjelje u Los Angelesu.

Ekipa filma 'Umjetnik'Ekipa filma 'Umjetnik'Francuski nijemi film "Umjetnik" Michela Hazanaviciusa dobio je u nedjelju u Madridu nagradu za najbolji europski film na dodjeli Goya, najvažnijih nagrada španjolske kinematografije, čime nastavlja njegov trijumfalni pohod prema Oscarima koji se dodjeljuju sljedeće nedjelje u Los Angelesu.

Protekle je nedjelje "Umjetnik" dobio sedam nagrada BAFTA britanske kinematografije, među kojima nagradu za najbolji film, glumca (Jean Dujardin) i redatelja.

S još tri Zlatna globusa iz siječnja, "Umjetnik" je najozbiljniji kandidat u utrci za Oscare. Nominiran je u 10 kategorija, uključujući onu za najbolji film i glumca.

Vezane vijesti

Nema plana o kupnji španjolskih obveznica

Nema plana o kupnji španjolskih obveznica

Njemačka kancelarka Angela Merkel u srijedu je izjavila kako ne postoje konkretni planovi sigurnosnih fondova eurozone o kupnji španjolskih državnih… Više

Komentari

registracija
12/2/12

bruny, 20.02.12. 23:36

Želio bi zaraditi novac, a bojiš se razgovora za posao? Želiš slobodu a trebaš stabilan prihod? Želiš zaraditi od doma? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail:brunoposao683@gmail.com


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika