21.02.2012. / 07:00

Autor: Dora Juras

Stefan Kapičić: I ja sam znao biti jako ljubomoran kao Nikša

Tridesettrogodišnji glumac koji se u seriji "Larin izbor" bori za ljubav glavne junakinje, u intervjuu za Extru govori o hollywoodskom filmu koji je snimio s Drew Barrymore te o sedmogodišnjoj vezi s Mirandom Viđak s kojom je, kaže, u mentalnom braku, ali oboje još nisu spremni za djecu

"“Larin izbor” mi se od samog početka činio kao sjajan projekt. Po rezultatima gledanosti i popularnosti serije vidi se da nisam pogriješio", kaže beogradski glumac"“Larin izbor” mi se od samog početka činio kao sjajan projekt. Po rezultatima gledanosti i popularnosti serije vidi se da nisam pogriješio", kaže beogradski glumacJedna od zvijezda popularne serije “Larin izbor”, srpski glumac Stefan Kapičić u ulozi Nikše osvojio je brojne obožavateljice - ali i obožavatelje - koji svake večeri zbog njega ispred malih ekrana isčekuju nove epizode omiljene serije. Osim uloge muškarca koji se za ljubav voljene žene mora boriti s drugim muškarcem, 33-godišnji Stefan radi punom parom, i to čak na tri fronta, u Zagrebu, rodnom Beogradu i Los Angelesu, gdje posljednjih nekoliko godina živi sa svojom zaručnicom, splitskom manekenkom i modnom dizajnericom Mirandom Viđak.

EXTRA: Nedavno ste se vratili iz Amerike gdje ste prisustvovali premijeri filma “Big Miracle” u kojem glumite. Možete li nam reći nešto više o toj ulozi?

- U filmu tumačim lik kapetana Jurija Nikolajeva, čovjeka koji je svojom ludošću i hrabrošću uspijevao sve riješiti. To mi je bilo prvi put da na filmu tumačim postojeću osobu i iskreno moram priznati da mi je to bio svojevrstan izazov. Nakon odgledanog filma moram vam priznati da sam izrazito ponosan na posao koji sam obavio. Postoji mogućnost da će ga hrvatska publika moći gledati od 1. ožujka u kinima.

EXTRA: Glavnu ulogu u filmu tumači Drew Barrymore, kako vam je bilo raditi s njom?

- Budući da je ona u svijetu glume otkad zna za sebe, sjetimo se "E.T."-ja, a i potječe iz glumačke obitelji, cijela fama koju nosi sa sobom nije utjecala na nju kao osobu. Iako do samog kraja s njom nisam imao zajedničkih scena, imao sam prilike gledati je kako radi i - fantastična je. S kakvom lakoćom i posvećenošću ona radi, to je nezaboravno! Privatno je jako skromna i dokazuje pravilo da što si veća zvijezda, to si normalniji čovjek. Što si ostvareniji, manje imaš potrebe da glumiš zvijezdu kao što se to često zbiva na našim prostorima. Jako mi je drago da sam imao priliku surađivati s njom.

EXTRA: Gradite uspješnu karijeru u Americi, Hrvatskoj i Srbiji, kako vam to uspijeva?

- To je velik izazov. Iza toga stoji i velika upornost, rad, ambicija i ljubav prema onome što radim. Potrebno je mnogo odricanja i razumijevanja bližnjih, ali nemojmo zaboraviti da je mogućnost bavljenja poslom koji voliš i od njega živiš danas velik luksuz i sreća. Također, imam sreću što radim u zemljama koje su mi svaka na svoj način drage, tako da uz posao uživam u svakoj od njih.

EXTRA: Trenutačno u Zagrebu snimate seriju “Larin izbor”, kako ste se snašli?

- “Larin izbor” mi se od samog početka činio kao sjajan projekt. Po rezultatima gledanosti i popularnosti serije vidi se da nisam pogriješio. Jako sam zadovoljan ulogom Nikše, iznimno kompleksnog lika koji je u teškoj fazi jer gubi ženu svog života i ruši mu se sve ono u što je vjerovao i zbog čega je odlučio da se promijeni. Ono što me raduje jest to što "mog" Nikšu čekaju predivni trenuci i povratak u ono stanje u kakvom ga je publika zavoljela. Trenutačno sam maksimalno posvećen ovom liku i projektu, radujem se svakom novom danu snimanja.

EXTRA: Što mislite, je li više poklonika "Jaša tima" ili "Nikša tima"?

- Iskreno vjerujem da je "Jaša tim" u vodstvu s obzirom na trenutačni slom Nikšina srca i njegovu ljubomoru koju, ruku na srce, mogu razumjeti. Zato neke Nikšine poteze i razumijem, iako ih ne opravdavam. Mogu reći da sam zadovoljan svim reakcijama gledalaca koje dopiru do mene i primjećujem da su nekako podjednako obojici likova naklonjeni.

EXTRA: Smetaju vašoj djevojci, modnoj dizajnerici Mirandi Viđak, vaše obožavateljice?

- Što da joj smeta? Što se slikam ili nekom potpišem papirić? Ne znam kome bi to smetalo, ako nije totalno pošandrcao.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika