21.02.2012. / 07:00

Autor: Bojana Križić

Feminnem: Odlučile smo - svaka kreće svojim putem

Članice popularnog ženskog trija ekskluzivno za Extru otkrivaju zašto su odlučile prekinuti zajednički rad te ističu da razlog raspada nije svađa i da ostaju prijateljice; i dok se Nika seli k dečku u Moskvu, a Pamela radi kao profesorica glazbenog u školi, jedino Neda ne zna - što će i kako dalje

Ekskluzivno za Extru djevojke iz Feminema otvoreno su progovorile o razlozima zašto su se odlučile rastatiEkskluzivno za Extru djevojke iz Feminema otvoreno su progovorile o razlozima zašto su se odlučile rastati“Sve tri volimo glazbu koju smo dosad radile, ali svaka je od nas posebna u glazbenom smislu. Pamela ima jednu svoju karakternu crtu koja se ne uklapa potpuno u glazbu Feminnema, a tako i ja i Neda. Obožavam R'n'B i voljela bih da mogu raditi u tom smjeru“, objašnjava Nika Antolos, sada već bivša članica grupe Feminnem. Naime, ona, Pamela Ramljak i Neda Parmać, zajednički su donijele najtežu odluku do sada – da se rastanu. O tome govore ekskluzivno za Extru.

“Sklop okolnosti je takav da je rastanak najbolje rješenje. Počelo je s Nikinom odlukom o tome da će puno više vremena provoditi u Moskvi kod dečka. Razgovarale smo i zaključile da nema smisla da izdavačku kuću i producenta Branimira Mihaljevića opterećujemo nečime čemu se nećemo moći u potpunosti posvetiti”, pojašnjava Pamela razloge zbog kojih su djevojke odlučile krenuti svaka svojim putem, barem što se glazbe tiče. Jer iako neće više pjevati zajedno, već će za par dana ići skupa u kino. “Nastavit ćemo se družiti, i čekati Niku da se iz Moskve vrati u ove toplije krajeve da može opet s nama u kino, na kave...”, ispričala je Pamela.

Nika o tome kaže: “Moskva će postati moj 'home away from home', jer bit ću mjesec dana tamo, mjesec u Hrvatskoj. Selim se k dečku i za početak mislim upisati studij. Dvoumim se između glume i nekih jezika, ali mislim da ima fakulteta koji spajaju oboje. Uz to, voljela bih naći nekakav posao u branši”, priča pjevačica. Pamela i Neda ostat će u Zagrebu i obje će se sigurno nastaviti baviti glazbom. I dok se Pamela se već dobro organizirala, Neda još premišlja kojim će putem kročiti: “Do sada sam funkcionirala u kolektivu, u bendu, živjela sam Feminnem i nerijetko sam podređivala sebe tome. Meni to nije bio posao, Feminnem nikada nisam doživljavala kao projekt. Potresena sam, izgubljena, i sad čekam da prođe onaj period koji je potreban da se sve emocije slegnu i da shvatim kako dalje”, kaže Neda koja planira samo to kada će izvesti psa u šetnju i što će jesti.

Cijeli članak pročitate u tiskanom izdanju Extre.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika