24.02.2012. / 17:19

Autor: Hina

Taksi "Cammeo" i Radio taksi "Zagreb" nakon izgreda dogovorili se o suradnji

Taksi "Cammeo" izvijestio je danas da je na njegov zahtjev, u povodu napada članova udruge Radio taksija "Zagreb" na njegove vozače, putnike i vozila, održan sastanak s upravom Radio taksija "Zagreb" te su se, tvrdi u priopćenju, uspjeli dogovoriti o korištenju zagrebačkih taksi stajališta i o edukativnim razgovorima za vozače.

Kosta Minovski (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)Kosta Minovski (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)Taksi "Cammeo" izvijestio je danas da je na njegov zahtjev, u povodu napada članova udruge Radio taksija "Zagreb" na njegove vozače, putnike i vozila, održan sastanak s upravom Radio taksija "Zagreb" te su se, tvrdi u priopćenju, uspjeli dogovoriti o korištenju zagrebačkih taksi stajališta i o edukativnim razgovorima za vozače.

Obje su strane preuzele obavezu međusobnog izvještavanja i reagiranja odmah nakon izgreda ili napetosti bilo koje vrste, a predsjednik udruge Radio taksija "Zagreb" obećao je direktoru Taksi "Cammea" da će početi edukativne razgovore s vozačima Radio taksija, priopćeno je.

U "Cammeu" tvrde da će edukaciju provesti i oni iako njihovi vozači dosad nisu bili uzrok izgreda.

Također, stoji u priopćenju, od danas će vozačima i vozilima Taksi "Cammea", obvezali su se iz udruge Radio taksija "Zagreb", biti omogućeno neometano korištenje taksi stajališta u Zagrebu te ulazak u krug bolnica kada dolaze na naručenu vožnju.

Iako su u Radio taksiju "Zagreb" dočekani hladno i s očitom namjerom da sastanak ne protekne u prijateljskom ozračju, ocjenjuje u priopćenju Taksi "Cammeo", ipak su se na kraju uspjeli dogovoriti o suradnji.

Nakon razgovora s vodstvom Radio taksija "Zagreb", direktor Taksi "Cammea" Vladimir Minovski i tehnički direktor te tvrtke Dražen Medić, na poziv načelnika Tomislava Buterina, posjetili su zagrebačku Policijsku upravu.

Načelnik zagrebačke Policijske uprave izjavio je, tvrde u "Cammeu", da će odmah pokrenuti više preventivnih akcija kako bi se smirile napetosti između zagrebačkih taksista te obavili razgovori radi izbjegavanja bilo kakvih sukoba, a posebice fizičkih.

Buterin je zatražio od vodstva Taksi "Cammea" da ubuduće redovito izvještava zagrebačku policiju o mogućim izgredima te je najavio razgovor s predstavnicima Radio taksija "Zagreb", stoji u priopćenju Taksi "Cammea".

Vezane vijesti

Nedovoljna otvorenost prema strancima

Nedovoljna otvorenost prema strancima

U povodu Svjetskog dana izbjeglica, 20. lipnja, Centar za mirovne studije (CMS) danas je upozorio na porast broja izbjeglica u Hrvatskoj i svijetu te… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika