05.03.2012. / 13:48

Autor: Hina

Pokušao prevariti banku s fotografijom Jacka Nicholsona

Brazilac Ricardo Sergio Freire de Barros (41) uhićen je nakon što je pokušao otvoriti bankovni račun s lažnom osobnom iskaznicom na koju je nalijepio fotografiju Jacka Nicholsona, javlja Sky News.

Jack NicholsonJack NicholsonBrazilac Ricardo Sergio Freire de Barros (41) uhićen je nakon što je pokušao otvoriti bankovni račun s lažnom osobnom iskaznicom na koju je nalijepio fotografiju Jacka Nicholsona, javlja Sky News.

Policija brazilskog grada Recifea uhitila je Barrosa i optužila za krivotvorenje i pokušaj prevare. Policija je i objavila kopiju lažne osobne iskaznice na kojoj se vidi lice jednog od najpoznatijih svjetskih glumaca pokraj potpisa "Joao Pedro dos Santos" i otiska prsta.

U banci, naravno, nisu imali nikakvih problema da prepoznaju tko je na fotografiji.

"Dokument s glumčevom fotografijom i ostalim lažnim podacima trebali su mu kako registrirao fiktivnu tvrtku i otvorio bankovni račun. Tako bi koristeći limite na računu i kartice mogao krasti novac", priopćila je policija.

Nicholson (74) u bogatoj karijeri ima tri Oscara: za "Let iznad kukavičjeg gnijezda" 1975., "Vrijeme nježnosti" 1983. i "Bolje ne može" 1997. godine.

Vezane vijesti

Požar progutao kuću Jacka Nicholsona

Požar progutao kuću Jacka Nicholsona

Jedna od kuća u vlasništvu slavnog glumca Jacka Nicholsona u Hollywoodu izgorjela je u požaru, javljaju u subotu američki mediji. Kuću površine 120… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika