08.03.2012. / 13:05

Autor: Nacional.hr

Građanska akcija ponovno protiv Agrokora

"Nakon saznanja koliko je poreznog duga oprošteno tvrtkama u Todorićevom vlasništvu, ponovo smo se odlučili pokazati kako postoje pojedinci koji nemaju straha od Todorića i da ne drhte od njega kao što drhti Vlada, policija ili porezna uprava", zapisali su na svom Facebook profilu

Foto: Građanska akcijaFoto: Građanska akcijaAktivisti Građanske akcije ponovno su se pojavili pred sjedištem Agrokora u Zagrebu nakon što je u medijima objavljeno da je nekim tvrtkama u Todorićevom vlasništvu oprošten porezni dug.

"Nakon saznanja koliko je poreznog duga oprošteno tvrtkama u Todorićevom vlasništvu, ponovo smo se odlučili pokazati kako postoje pojedinci koji nemaju straha od Todorića i da ne drhte od njega kao što drhti Vlada, policija ili porezna uprava", zapisali su na svom Facebook profilu.

"Mi nismo državni inspektorat koji mora proglasiti Todorića nevinim u uvođenju paralelne valute K+ bon u HR, mi nismo Rohatinski pa da nam je Todorić otkupio firmu i kuću za puste milijune, mi nismo Bajić pa da nas se drži u šaci, mi nismo MUP pa da skačemo na njegov mig, mi nismo Vlada pa da imamo 81 mandat za fotelje a ne za promjene", oštri su u Građanskoj akciji.

Na kraju poručuju kako se oni nisu predali, kako vjeruju u ekonomsku i osobnu slobodu. Poručili su Todoriću: "nikome nije svijeća gorila do jutra pa neće ni tebi!"

Vezane vijesti

Video: Nasrnuo na aktivista pred Lisinskim

Video: Nasrnuo na aktivista pred Lisinskim

Aktivisti Građanske akcije prosvjedovali su pred Koncertnom dvoranom Lisinski u kojoj su se održavali izbori za predsjednika HDZ-a, u rukama su… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 08.03.12. 13:52

Najjače Todorićevo oružje je sintagma "sve je u skladu sa važećim zakonima"! I to je temelj na kojemu Todorić gradi svoj prezir i hrabrost od progona. Sve je po zakonu!To je samoubilačka sintagma koja uništava Hrvatsku u svim područjima a vinovnike propasti štiti od progona.No,dira li netko u te zakone?Postavlja li itko pitanje izmjena "po hitnom postupku"tih zakona? Ne ! I zato je ovo "banana država" i zato je ovo neozbiljna vlast kao i neozbiljni političari koji vlast tobože obnašaju.Građanska akcija je glas istine i ujedno glas očajnika.Oni viču u ime narodnog stada koje više ni ne bleji a kamoli da se pokušava boriti za svoju egzistenciju.Todorići su za sada,nedodirljivi.Kao i Pavići,Pašalići i ostali.Opstanak im garantira korumprirana vlast koja je dvoglava hobotnica u spaljenoj hrvatskoj zemlji.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 08.03.12. 14:01

Bravo akcijaši.


registracija
24/7/11

mrvek, 08.03.12. 14:33

Njemu se oprosti 500 milijuna kuna a onda najavi kako će uložiti 100 milijuna eura u Srbiju. Pravi domoljub i on i ovi što su mu oprostili. Za mene tu nema opravdanja. Svi koji su mu oprostili ti moraju odgovarati a on mora vratiti svu lovu.


registracija
28/4/10

Zvonko, 08.03.12. 15:51

Samokritičan, kakav Bogu hvala jesam, ne iz neke potrebe da nekog branim ili napadam, a u duhu svojih stavova da je u Hrvatskoj u zadnjih 10-12 godina na snazi medijski reket, kojim se određene lopove s pravom dere a određene lopove čuva, sjetih se afere Viktora Lenca i uloge današnjeg poštenog ministra Linića u njoj. Tako nabasah na blog izvjesnog Ante Rakov Jadrijevića, svojevremeno i predsjednika sindikata u Viktoru Lencu. Budući je tekst iz vremena Brodosplit afere neki su konteksti smiješni, no zanimljivo je pročitati o nekim stvarima, poglavito ulozi Linića u saniranjima privatnika Viktora Lenca u vlasništvu Linićeva prijatelja Vrhovnika. Koga zanima evo link:

http://ohrana-ante-rokov-jadrijevic.blogspot.com/2011/09/tzvafera-brodosplit-je-podvala-g-slavka.html

Iako podupirem ovu Građansku inicijativu, u njihovom radu a i medijskom praćenju prepoznajem veliki FILTER, što za posljedicu ima DVOSTRUKE kriterije prema kriminalcima u ovoj državi.
Moje pitanje je jednostavno: Zašto je Linić u medijima prikazan kao spasitelj iz redova kukurikavaca, kada na leđima ima milijarde kuna sfućkanih po istom receptu zbog kojeg se prozivaju ovih dana bivši vladajući?

Znam, sada će po meni opaliti "pogođeni" kako sam HDZ-ovac, namjerno pri tome zanemarujući činjenicu da svojom podrškom ovim današnjim lopovima neće dočekati optimističniju budućnost! A optimizam i nada nam je valjda svima zajednička, bez obzira na svjetonazor, a korupcija, nepotizam, nesposobnost i lopovluk glavni neprijatelji!

Nitko nema pravo uvjeravati bilo koga da je netko od Kurte ili Murte manje zlo. Oba moraju dole!


registracija
28/4/10

Zvonko, 08.03.12. 15:55

ispravak netočnog navoda: Sumnjičav........


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika