08.03.2012. / 17:11

Autor: Hina

Pašalić uzrokovao poništenje izbora

Upitan tko je pozvao bivšeg HDZ-ovca Ivića Pašalića na izbornu skupštini temeljnog stranačkog ogranka u Remetama, Gačić je rekao da to ne zna

Photo: Boris Šćitar/VLM/PIXSELLPhoto: Boris Šćitar/VLM/PIXSELLPredsjednik HDZ-ova Područnog odbora Maksimir Stanko Gačić, pod kojeg spada temeljni ogranak Remete, rekao je danas da je na sinoćnjoj sjednici Područnog i Nadzornog odbora te područne organizacije odlučeno da se poništi izborna skupština temeljnog ogranka Remete.

"Sukladno Statutu i Poslovniku stranke u roku od deset dana bit će sazvana nova izborna skupština temeljnog ogranka Remete", rekao je Gačić Hini.

Upitan tko je pozvao bivšeg HDZ-ovca Ivića Pašalića na izbornu skupštini temeljnog stranačkog ogranka u Remetama, Gačić je rekao da to ne zna.

"Pašalić je rekao da je dobio poziv predsjednika temeljnog ogranka Remete koji potpisuje pozive, ali on je rekao da Pašaliću nije poslao poziv", kazao je Gačić.

Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Gordan Jandroković izjavio je da je jučer da je govor bivšeg HDZ-ovca Ivića Pašalića na izbornoj skupštini temeljnog stranačkog ogranka u Remetama protivan Statutu te najavio da će zbog toga zatražiti ponavljanje izbora u tom ogranku. Da dolazak Pašalića i njegovo pojavljivanje i govor na izbornoj skupštini u Remetama nije u skladu s stranačkim aktima rekao je i glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić te predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
23/2/12

cookiese, 08.03.12. 17:35

Pašalićevo pozivanje je dijelo Stanka Gačića inače vjernog štovatelja lika i djela brigadirke Jace.Pašaliću nije mjesto u HDZ-u jer je on prošlost te stranke i kao što je i brigadirka Jaca.


registracija
11/1/10

fluid, 08.03.12. 19:09

Možda je Pašalić prošlost HDZ-a ali je nedopustivo da nije sadašnjost pravosuđa ! Što se tiče teze tko je pozvao Pašalića,nebi me iznenadilo da se pozvao upravo sam. U ovom trenutku HDZ je u čistoj konfuziji a Pašalić zna kako se koristi gužva na terenu.To je dokazao tako revno 90.-ih godina kada je u konfuziji rata radio sve ono što je radio.Njegove udbaške metode su ostavile traga i na budućim generacijama,bez obzira što već dugo ne vlada.Njegovi tragovi će se osjećati još decenijama i nakon njegove smrti.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika