09.03.2012. / 12:19

Autor: Totalsport

Barcelona i Valencia će se mijenjati kao domaćini VN Španjolske

Iako ni u jednom gradu nisu željeli da dođe do ovakvog scenarija, financijska ih je kriza primorala da pristanu na domaćinstvo jednoj utrci u dvije godine

Bernie Ecclestone Bernie Ecclestone Prvi čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone potvrdio je u četvrtak u razgovoru za radio Cadena SER da će Španjolska od sljedeće godine imati samo jednu utrku u najelitnijem automobilističkom natjecanju.

Takva se mogućnost spominje već dulje vrijeme, a britanski vladar Formule 1 je potvrdio da će se domaćinstva mijenjati između Barcelone i Valencije u kojoj se dosad održavala Velika nagrada Europe. Pred organizatorima je sada da se dogovore koji će grad biti domaćin u parnim, a koji u neparnim godinama, a očekuje se da će obje utrke nositi naziv Velika nagrada Španjolske.

Iako ni u jednom gradu nisu željeli da dođe do ovakvog scenarija, financijska ih je kriza primorala da pristanu na domaćinstvo jednoj utrci u dvije godine.

Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika