12.03.2012. / 09:01

Autor: Hina

Dva Palestinca ubijena u izraelskim napadima

Izraelsko zrakoplovstvo izvelo je nove napade na Gazu u noći s nedjelje na ponedjeljak pri čemu je ranjeno 35 osoba, kao odgovor na ispaljivanje raketa s palestinskog područja. Ukupno je izraelsko zrakoplovstvo izvelo osam napada tijekom noći, prema palestinskim sigurnosnim izvorima

ArhivaArhivaDva Palestinca ubijena su u ponedjeljak ujutro u Pojasu Gaze u novim izraelskim zračnim napadima, čime se broj Palestinaca ubijenih od početka nasilja u petak popeo na 20, kazali si palestinski medicinski izvori.

U tim su napadima ranjene još dvije osobe blizu grada Han Junesa. Jedan ubijeni Palestinac imao je 24 godine, dodaje se iz istih izvora, ističući da se drugi vozio na motociklu kad je ubijen.

Izraelsko zrakoplovstvo izvelo je nove napade na Gazu u noći s nedjelje na ponedjeljak pri čemu je ranjeno 35 osoba, kao odgovor na ispaljivanje raketa s palestinskog područja. Ukupno je izraelsko zrakoplovstvo izvelo osam napada tijekom noći, prema palestinskim sigurnosnim izvorima.

Glasnogovornica izraelske vojske potvrdila je šest udara, ističući da su bili "usmjereni na skladište oružja i četiri točke odakle su lansirane rakete na sjeveru Pojasa Gaze, kao i na jednu na jugu".

Vezane vijesti

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Iranski general: vojni udar bio bi kraj Izraela

Visokorangirani iranski general u subotu je izjavio kako bi izraelska vojna akcija usmjerena protiv iranskoga nuklearnog programa doveo bi do… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika