15.03.2012. / 18:41

Autor: Hina

Merkel ne želi račun na Twitteru

Njemačka kancelarka Angela Merkel ne želi otvoriti osobni račun na Twitteru, ali ga zato ima njezin glasnogovornik Steffen Seibert koji uredno "twitta" najnovije informacije iz ureda kancelarke.

Angela MerkelAngela MerkelNjemačka kancelarka Angela Merkel ne želi otvoriti osobni račun na Twitteru, ali ga zato ima njezin glasnogovornik Steffen Seibert koji uredno "twitta" najnovije informacije iz ureda kancelarke.

Suosnivač Twittera Jack Dorsey pozvao je, naime, njemačku kancelarku da otvori vlastiti račun. "Već je dulje vrijeme želim vidjeti na mreži. Ljudima je potrebna na Twitteru", napisao je Dorsey na toj internetskoj društvenoj mreži.

Angela Merkel je prema časopisu "Forbesu" najmoćnija žena na svijetu, ali njezin glasnogovornik kaže da nema nikakvu namjeru ni interesa osobno koristiti Twitter. Kao glasnogovornik vlade, 'twittam' o poslovima u uredu kancelarke... a sve što se važno dogodi na Twitteru vlada saznaje preko mog računa", izjavio je Seibert.

Svoje račune na Twitteru imaju američki predsjednik Barack Obama, francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i britanski premijer David Cameron.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika