20.03.2012. / 11:31

Autor: Totalsport

WTA Miami: Lučić u 2. kolu kvalifikacija

Za ulazak u glavni ždrijeb, Lučić će igrati protiv 1. nositeljice kvalifikacija i 75. igračice svijeta, Ukrajinke Katerine Bondarenko (25 godina), s kojom se još nikada nije sastala

Mirjana Lučić (Reuters)Mirjana Lučić (Reuters)Hrvatska 30-godišnja tenisačica Mirjana Lučić, 118. na svjetskoj rang-ljestvici, kvalificirala se u 2. kolo kvalifikacija za WTA turnir u Miamiju.

Lučić je na startu kvalifikacija u dva seta pobijedila 19-godišnju Španjolku Laru Arruabarrena-Vecino, koja je od nje bolje plasirana za 10 pozicija. Slavila je naša tenisačica protiv 21. nositeljice kvalifikacija sa 6-4, 7-6(6) nakon jednog sata i 27 minuta igre. Napravila je samo jedan break u meču, ali je držala servis cijeli susret, spasivši samo jednu break loptu koju je izborila Španjolka.

Za ulazak u glavni ždrijeb, Lučić će igrati protiv 1. nositeljice kvalifikacija i 75. igračice svijeta, Ukrajinke Katerine Bondarenko (25 godina), s kojom se još nikada nije sastala.

WTA Miami, kvalifikacije, 1. kolo:

Lučić - Arruabarrena-Vecino 6-4, 7-6(6)

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika