22.03.2012. / 12:53

Autor: Nacional.hr

Vandoren: Nemam utjecaja na događaje u Business.hr-u

"Kao predstavnik EU, predstvnik Vandoren nema utjcaja na ugovore o radu između poslodavaca i zaposlenika", stoji u odgovoru

Paul VandorenPaul VandorenNakon što je u javnost dospjela informacija da je sindikalni povjerenik i novinar Business.hr-a Ante Pavić dobio izvanredni otkaz nakon što je napisao otvoreno pismo predstavniku Europske komisije u Hrvatskoj Paulu Vandorenu u kojem ga upozorava na problem s neisplatom plaća u toj medijskoj kući, upitali smo i gospodina Vandorena za njegovu stranu priče.

U službenom odgovoru koji smo dobili iz ureda Delegacije Europske komisije u Hrvatskoj istaknuli su kako je Paul Vandoren posjetio Business.hr 19. ožujka u sklopu njegovih redovnih posjeta različitim medijskim i izdavačkim kompanijama.

"Nakon primitka pisma sindikalnog povjerenika predstavniku Vandorenu, obratili smo pozornost na razvoj događaja u Businessu. No, kao predstavnik EU, predstvnik Vandoren nema utjcaja na ugovore o radu između poslodavaca i zaposlenika. Unatoč tome, EU ohrabruje uspostavljanje stabilnih pravnih i ekonomskih uvjeta za zaposlenike u bilo kojem mediju jer su oni veoma bitni za osiguravanje medijske neovisnosti i slobodni izražavanje", završavaju službeni odgovor iz ureda Delegacije Europske komisije u Hrvatskoj.

Vezane vijesti

Vandoren hrabri Miljenića

Vandoren hrabri Miljenića

Ministar pravosuđa Orsat Miljenić i veleposlanik EU-a Paul Vandoren susreli su se danas u sklopu svojih redovitih sastanaka vezano za monitoring… Više

Komentari

registracija
30/6/05

astajcic, 22.03.12. 16:15

Ja bih mogao pisati Vandorenu o jednoj firmi...


registracija
14/3/12

balti, 22.03.12. 21:46

HA HA KAKVI VICEVI!! MA KAKAV VANDOREN IMALA SLIČNU SITUACIJU PISALA VLASNIKU NJEMCU - INAČE IMA PREDSTAVNIŠTVO U HRVATSKOJ. A ON VAM LIJEPO PIŠE KO VANDOREN , SA SESTRINSKOM FIRMOM U HRVATSKOJ NEMA NIŠTA ( SAMO DOBIT IDE NJIMA NARAVNO!!!) MOLI ME NJEMAC DA SE OBRATIM ODGOVORNIMA U HRVATSKOJ KOJI SU MI DALI OTKAZ PA DA S NJIMA SVE RIJEŠIM!! TAKO DRAGA GOSPODO AKO RADITE ZA STRANCA SA HRVATSKIM DIREKTOROM - MANAGEROM JADNI SVI VI !!


registracija
26/1/08

Rampa, 22.03.12. 22:54

Reče Vandoren Paviću drugim riječima, druškane, tko te hebe, presitan si!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika