29.03.2012. / 11:18

Autor: Hina

Ostojić:

'Beneta počinio samoubojstvo'

Beneta je bio jedan od trojice bivših policijskih specijalaca optuženih za ratni zločin u selu Grubori kraj Knina u kojemu je nakon akcije "Oluja" ubijeno šestero srpskih civila. Lani u travnju njegovo je tijelo pronađeno obješeno u šumi na zadarskom području

Ranko Ostojić; Photo: Igor Kralj/PIXSELL Ranko Ostojić; Photo: Igor Kralj/PIXSELL Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić izjavio je danas da je internom istragom o okolnostima smrti Igora Benete utvrđeno da je taj bivši pripadnik specijalne policije počinio samoubojstvo.

Ostojić je prije sjednice vlade izjavio da je završena interna istraga o Benetinoj smrti te da je konačan zaključak da je počinio samoubojstvo.

Beneta je bio jedan od trojice bivših policijskih specijalaca optuženih za ratni zločin u selu Grubori kraj Knina u kojemu je nakon akcije "Oluja" ubijeno šestero srpskih civila. Lani u travnju njegovo je tijelo pronađeno obješeno u šumi na zadarskom području.

Policija je izvijestila da je riječ o samoubojstvu, no u posljednje vrijeme bila su sve glasnija nagađanja da je Beneta ubijen kako ne bi svjedočio protiv suboraca te da se to pokušava zataškati.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika