29.03.2012. / 14:19

Autor: Nacional.hr

Linić 'korumpiran', Čačić se 'trese'

"Već se tresem. Sve mogućnosti na štetu Hrvatske u ovoj zemlji su moguće", rekao je Čačić

Slavko Linić i Radimir ČačićSlavko Linić i Radimir ČačićPrigovori koji su putem medija došli iz Bruxellesa prema kojima EU nema razumjevanja za imenovanje političara u nadzorne odbore, kada je, kako ističu, dogovorena transparentna procedura imenovanja kroz javne natječaje, očito ne uznemiravaju članove Vlade.

Upitan za njegov komentar poruka iz Bruxellesa i eventualni ulazak u nadzorni odbor Ine, ministar financija odgovorio je u svome stilu.

"Ili sam korumpiran ili mogu pokušati pomoći u rješavanju zakompliciranih odnosa za koje je kriva korumpirana bivša vlada", rekao je novinarima prije sjednice Vlade Slavko Linić.

Slično je bio raspoložen i prvi potpredsjednik i ministar gospodarstva Radimir Čačić.

"Već se tresem. Sve mogućnosti na štetu Hrvatske u ovoj zemlji su moguće", rekao je Čačić.

Inače, Vlada je na zatvorenom dijelu sjednice donijela odluku kojom se novim članom Skupštine Ine, na prijedlog Linića i Čačića, imenuje Mladen Pejnović.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

registracija
7/9/07

Vinogradar, 29.03.12. 19:14

Važno je kaj veli Prvi Potpredsjednik!
Ono kaj bu rekel premijer
ionak ni važno jer on je pijunček Prvog Potpredsjednika.


registracija
13/9/08

annex, 30.03.12. 08:29

Ma ja bi volio vidjeti kako izgleda glasač za HNS? Ima li veliku glavu, čoškastu, ima li nisko čelo, zamagljen vid, ili što? Ne znam nikoga u okolini (ili barem neće reći) i baš bi volio vidjeti kako takav čovjek izgleda. Jer netko tko može podržavati lik i dijelo Radimira Čačića, taj stvarno nije baš sa ovog svijeta. Ljudi, pa tako narcisoidnog, bahatog, nekulturnog, lika, osobe koja nema niti trunku kućnog odgoja, još hrvatska politička scena nije imala, pa kad se ubroje i svi bahati, uobraženi političari iz prošlosti, kao što su Tuđman, Bandić, Šeks, Šuker, Canjuga, Sanader, Kosorica i slični. Čačićeva bahatost je neizmjerna i vrijeđa u svakom od nas ljudskost. Ne znam i ne razumijem, tko je mogao glasati za takvog lika? Što je u njegovoj glavi?


registracija
7/3/11

medjimurec, 30.03.12. 08:45

Toliko arogancije da ne povjerujes , tu se nezna ko je gori Linic il Cacic ? Onaj tzv premijer je mali pijun koji ni ne iznosi svoje misljenje a ovaj dvojac radi sta im se prohtije. Veli" sav se tresem" , kao da je Hrvatska njegova prcija!


registracija
30/12/10

putusvemir, 30.03.12. 08:57

Meni se i Linić i Čačić sviđaju i trebaju biti još bezobrazniji jer oko njih su same ajkule i to iz naše države i iz svijeta. Dok su Ivo i Jaca vladali onda su samo oni sve vodili a ministri su bili kulisa a za glumljenje ministara dobivali su debele novce. Poslije su rekli da ništa nisu znali i da je sve Ivo odlučivao a tak i Jaca. Onda se na forumima pljuvalo da smo skinuli gaće i da Europa samo čeka da nas našilji. Pa sada imamo nekoga koji se tome suprostavlja pa nije dobro. Pa kaj hoćete? Milanović je podjelio zadatke i traži rezultat. Očito da nije tašt da bi se svaki dan pojavljivao u medijima kao Jaca ili Ivo koji su mlatili praznu slamu. I nek samo tako nastave.


registracija
11/11/11

weraw, 30.03.12. 11:35

Putusvemir, hoćemo rezultate. Radnici dnevno ostaju bez posla, plaće nisu mjesecima dobili.....
A što su ovi do danas napravili? Tko od vlasnika privatizacije odgovara što je upropastio firmu,a radnike poslao na ulicu, a takvih firmi imamo barem 80 %. Šta je sa lažnim braniteljima? Pročitaj tekst od prije 2 dana o Koloseumu Slav. Brod. Takve pljačke i prevare su u svakom segmentu ove države.
TKO ZA ŠTO ODGOVARA?


registracija
9/12/11

madHack, 30.03.12. 13:54

Samo naprijed Čačić i Linić, očistite svo smeće koje su nam ostavili ovi do sad. Draže mi je da budete bahati i egocentrični nego da nas muljate i lažete ko Sanader i Jaca! Puna podrška!


registracija
30/12/10

putusvemir, 30.03.12. 13:55

Ok, a kad je to počelo? u jednoj sekundi možeš srušiti kuću.Koliko ti vremena treba da je ponovno sagradiš i namjestiš? Jedan mjesec, dva ili nekoliko godina. Ovo što su uništili kradezeovci kroz 20 godina to niti najveći lumen u svijetu ne bi mogao za 3 mjeseca popraviti. Trebati će nam deset godina da počnemo normalno živjeti. Naravno da smo nestrpljivi, jer nam je uništeno 20 godina života, ali za ovo nisu krivi ovi današnji. Biti će krivi ako većinu toga kroz 4 godine ne pokušaju popraviti. Jadrankamen je u rasulu već nekoliko godina kao i još mnogi, a baš sad je sve došlo na naplatu. Zar je za to kriva nova vlast. Zar Franjo nije dao Orešaru i banku koju je uništio kao i sve čega se dotaknuo. Radnici gdje ste bili prije?


registracija
9/12/11

madHack, 30.03.12. 13:57

Uvijek će mi draži biti bahati ekonomist nego pristojan i uglađen glumac - barem kad pričamo o vođenju zemlje, kad ćemo pričati o larinom izboru onda možemo uzeti glumca!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika