31.03.2012. / 11:10

Autor: Hina

SAD:

Izvučen najveći jackpot na svijetu

Jackpot je 640 milijuna, ako dobitnik uzme dobitak odjednom, dobit će 390 od čega još mora platiti savezne poreze koji će mu ostaviti 293 milijuna dolara. Cijeli iznos može mu biti uplaćen ako izabere da se to učini u 26 godišnjih rata

IlustracijaIlustracijaU američkoj saveznoj državi Marylandu, blizu Washingtona uplaćen je listić na kojem je dobitna kombinacija nestrpljivo iščekivanog jacpota američke lutrije Megga Millions sa rekordnim dobitkom od 640 milijuna dolara, objavila je u subotu američka tv-mreža MSNBC.

Još nije poznato je li riječ o jednome dobitniku ili o grupi koja je "zaigrala" izvučene brojeve 2, 4, 23, 38, 46 i dodatni broj 23.

Jackpot je 640 milijuna, ako dobitnik uzme dobitak odjednom, dobit će 390 od čega još mora platiti savezne poreze koji će mu ostaviti 293 milijuna dolara. Cijeli iznos može mu biti uplaćen ako izabere da se to učini u 26 godišnjih rata.

Igrači diljem Sjedinjenih Država nestrpljivo su u petak navečer iščekivali izvlačenje, kalkulirajući kolika je vjerojatnost dobitka. The Washington Post je napisao - dobit ćete samo ako imate čarobni štapić. Jackpot je tako velik i netko s dovoljno novca mogao bi teoretski uplatiti sve kombinacije što bi mu jamčilo i dobitnu, ali samo ako pobijedi fizikalne zakone.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika