03.04.2012. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić

Anja Alač i Stjepan Perić: Uskršnji planovi novog para

Beogradskoj glumici na setu serije "Ruža vjetrova" pridružio se njen 28-godišnji kolega; on u seriji igra lik liječnika Nikole Krizmana, koji će na sve načine pokušati osvojiti njen lik, Ines Matošić, a hoće li se ona iskreno zaljubiti u njega - ne smiju otkriti

Ekipi serije "Ruža vjetrova", u kojoj glavnu žensku ulogu tumači Anja Alač, ovih se dana pridružio i Stjepan PerićEkipi serije "Ruža vjetrova", u kojoj glavnu žensku ulogu tumači Anja Alač, ovih se dana pridružio i Stjepan PerićNakon hladne splitske zime, ekipa serijala „Ruža vjetrova“ s radošću je dočekala proljeće. „Uživam u svakom danu, kako dok snimam, tako i dok u slobodno vrijeme šećem splitskom rivom. Proljeće u Splitu je zaista posebno“, kaže glumica Anja Alač. Dodatni razlog za veselje ekipa „Ruže vjetrova“ ima i zbog toga što im se s dolaskom proljeća pridružio i novi član – zagrebački glumac Stjepan Perić. U RTL-ovom serijalu, naime, zaigrao je ulogu doktora Nikole Krizmana, koji na sve načine pokušava zavesti Ines Matošić, čiji je lik utjelovila Beograđanka Anja Alač.

„Nikola je splitski liječnik koji se školovao u inozemstvu. Uspješan je i samouvjeren pa bi bilo čudno da Ines ne padne na njegov šarm, ali detalje iz serije ne smijem otkrivati“, kaže 28-godišnji Stjepan Perić. Mladi glumac, kojeg domaća publika pamti kao Instruktora u istoimenom humorističnom serijalu RTL Televizije, nedavno se vratio iz Londona i to s diplomom sveučilištu Central School of Speech and Drama gdje je pohađao postdiplomski studij iz glume. Preseljenje u Split nije mu, kaže, teško palo jer tamo ionako provodi gotovo svako ljeto.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika