07.04.2012. / 11:39

Autor: Hina

Uhićeni osumnjičeni za napad na hrvatske povratnike

Policija u Brčkom uhitila je dvojicu muškaraca osumnjičenih za ubojstvo hrvatskog povratnika Martina Jozića a lokalni mediji u Bosni i Hercegovini u subotu prenose kako je jedan od osumnjičenih Jozićev rođak i susjed.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPolicija u Brčkom uhitila je dvojicu muškaraca osumnjičenih za ubojstvo hrvatskog povratnika Martina Jozića a lokalni mediji u Bosni i Hercegovini u subotu prenose kako je jedan od osumnjičenih Jozićev rođak i susjed.

Policija je potvrdila uhićenje no ne i identitet osumnjičenih no list "Dnevni avaz" piše kako su to Admir Rizvanović i Jerko Jozić (45).

Martin Jozić (61) u ponedjeljak je pretučen na smrt u obiteljskoj kući u selu Boću kod Brčkog a njegova supruga Janja (58) je u napadu provalnika zadobila teške ozljede od kojih se oporavlja u tuzlanskoj bolnici.

Supružnici Martinović zapravo su živjeli u Austriji a u Posavinu su doputovali kako bi tamo proslavili uskrsne blagdane.

"Avazov" izvor tvrdi kako su ubijeni Martin i njegov rođak Jerko bili u svađi zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa.

Napad na bračni par Jozić izazvao je veliku uznemirenost kod malobrojnog preostalog hrvatskog stanovništva na području Brčkog, posebice jer su žrtve bili povratnici.

Vezane vijesti

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

Najmanje šest osoba ubijeno je, a 38 je ranjeno u nedjelju kada su dvije minobacačke granate pale na bagdadski trg pun šijitskih hodočasnika, rekli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika